Özdoğan: 'Özbek gelecek yönetimin önünü kesiyor'

30.06.2017 - 15:55 | Son Güncellenme: 30.06.2017 - 15:55

AJANSSPOR ÖZEL / Özgür SANCAR- Galatasaray Eski Yöneticisi Ahmet Özdoğan, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.

Sarı-Kırmızılı takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Özdoğan'ın röportajından önemli satır başları:

'Özbek gelecek yönetimin önünü kesiyor'

"Sneijder’in değerini unutuyoruz. Kariyerinde birçok kupa ve lig şampiyonluğu var. Sneijder’in her yılı kupa ile geçmiş. Sneijder’in sözleşmesini zor şartlarda imzaladık. Ünal Aysal döneminde geldi. Şu anda 3 milyon 850 bin Euro kazanıyor. Gomis 31 yaşında Fransa Ligi’nde oynadı. Kariyerindeki tek kupası Fransa Kupası. Gomis 15 milyon Euro’ya geldi. Gomis transfer ücreti Bruma’dan gelen ücretle ödendi. Dursun Özbek her oyuncuyla 3-4 yıllık sözleşme imzalıyor. Gelecek yönetimin önünü kesiyor. Belhanda’nın Galatasaray’a maliyeti 6 milyon Euro"

'Sosyal medyada %80 ve üzerinde Özbek gitsin sonucu çıkıyor'

"Futbol aklı çok önemli bir şeydir. Bu transferlerden sonra Özek’in gitmesi için anket yapalım. Her sosyal medya hesabında %80 üzerinde Dursun Özbek seçime gitmeli sonucu çıkıyor. Sadece transferlerle şampiyon olunmaz. Dursun Özbek 5 antrenörle çalıştığı için Tudor’un arkasında mı? Bu konu da tartışmaya açık. Bruma ve Sneijder gitti, yerlerine gelen oyuncular tatmin edecek mi taraftarı göreceğiz. Galatasaray sermayesini artıya geçirerek hamleler yapıyor"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler