ÖZEL - 1 Milyon indiler
Editör: Orhan Gülek
Son Güncelleme /
Beşiktaş ile Jackson Muleka için transfer masasına oturan Standart Liege Kulübü, oyuncunun bonservis ücreti için 5 milyon euro’dan 4 milyon euro’ya indi.

Son 5 Haber

Türkiye-Letonya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'den Fred'in yerine sürpriz transfer! Lukaku'nun milli takımdan arkadaşı için görüşmeler başladı

Beşiktaş - Kauno Zalgiris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11'ler)

Koceelispor'dan transferde Paul Pogba bombası
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Kartal YİĞİT - AJANSSPOR
Santrafor çalışmalarını yürüten ve ağırlığı Wogherst’e veren Beşiktaş, Hollandalı oyuncudan gelecek habere kilitlenirken listedeki diğer isim olan Muleka için de Standart Liege ile olan temaslarını sürdürüyor.
Standart Liege, Muleka için indirim yaptı
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısıdna Kasımpaşa formasıyla sergilediği performansla adından söz ettiren Demokratik Kongolu golcüyle ilk temas kuruldu. Siyah beyazlıların kiralama isteği kabul görmezken kapıyı 5 milyon euro’dan açan Belçika ekibi 4 milyon euro’ya indi.
Valerian İsmael, Muleka’yı istiyor
Bu rakamı da yüksek bulan yönetim en fazla 2.5 milyon euro verebileceklerini iletti. Muleka’yı satmak isteyen Liege ile olan pazarlıklar sürecek. İlk olarak pivot bir santrafor isteyen teknik direktör Valerian İsmael, Muleka’yı da kanatlar için istiyor.

Muleka'nın performansı
Muleka, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Kasımpaşa formasıyla ligde 14 maça çıktı. Genç futbolcu bu karşılaşmalarda 12 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koydu.