3 dünya devi Arda Güler'in peşinde! 22,5 milyon Euro teklif

Cüneyt Muharremoğlu
17.11.2022 - 08:18 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 12:05

Son dakika spor haberi... Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki yıldızı Arda Güler'e Dortmund ve Ajax transfer teklifi yaptı. PSG'den Luis Campos ise oyuncuyu yakın takibe aldı.

3 dünya devi Arda Güler'in peşinde! 22,5 milyon Euro teklif

Salim MANAV - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler transferin gözde ismi oldu. Sarı-Lacivertli kulübün geleceğe dair çok şey beklediği ve A Milli Takım'a da seçilen Arda Güler için yaz transfer döneminde 2 takımdan teklif geldi.

Teklifler reddedildi 

Arda Güler için yaz transfer döneminde Alman devi Bourissa Dortmund 22.5 milyon Euro, Hollanda'nın güçlü takımı Ajax ise 17 milyon Euro'luk teklif yaptı. Sarı-Lacivertliler iki kulübünde teklifini kabul etmedi. Dortmund'un yeni bir teklif hazırlığında olduğu ve Fenerbahçe'nin Arda Güler için istediği rakama yakın bir teklifte bulunacağı belirtiliyor.

Luis Campos ve PSG takipte 

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da danışmanlık görevi yapan ve uzun yıllar Real Madrid ve Lille'de çalışan şu anda ise dünya devi Paris Saint Germain'de (PSG) sportif danışmanlık yapan Luis Campos, Arda'yı takibe aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer çalımı... 3 futbolcu için teklif
Habere Git

Yüzde 20 payı Gençlerbirliği'nde

Gençlerbirliği'nden transfer edilen Arda Güler içinyapılan anlaşmaya göre oyuncunun bonservisinden gelecek paranın yüzde 20'si Ankara ekibine gidecek. Şu an transfer yasağı bulunan Gençlerbirliği cephesi, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendilerine bu pay için bir paket teklif yapacağını açıklamıştı.

Arda Güler'in performansı

Fenerbahçe'yle sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek olan 17 yaşındaki yıldız futbolcu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 29 maçta; 6 gol ile 6 asist yaptı ve 12 gole katkı sundu.

Senin için hazırladığımız haberler