ÖZEL- Açıkladı! Dorukhan Toköz transferinde flaş gelişme! Galatasaray...

09.11.2017 - 13:28 | Son Güncellenme: 09.11.2017 - 13:28

ÖZEL- Açıkladı! Dorukhan Toköz transferinde flaş gelişme! Galatasaray...

AJANSSPOR- Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Çarpıcı açıklamalarda bulunan Sinan Özeçoğlu, Dorukhan Toköz'ün transferi hakkında flaş ifadeler kullandı. 

'Davalar hariç yaklaşık 170 milyon TL borcumuz var'

Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu düzenlediği basın toplantısıyla yönetim kurulu ile birlikte görevden ayrılma kararı aldıklarını açıklamıştı. İlk olarak bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özeçoğlu, "Eskişehirspor ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Fakat bu sıkıntılar birkaç kişinin aşacağı sıkıntılar değil. Eskişehirspor'un sorunları birçok takımın yaşadığı sorunlar. Kulüplerimiz başarı elde etmek için transferler yapılıyor ve devamlı hoca değişikliği yaşanıyor. Kulüplerimizin mali anlamda denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncu yetiştirmemiz de lazım. Eskişehirspor 7-8 yıldır borç sarmalının içerisinde. Davalar hariç yaklaşık 170 milyon TL borcumuz var. Kulüplerimizin şirketleşmesi lazım. Mali kriterlerin yerine getirilmesi ve denetlenmesi lazım. Ülke futbolu için de bu önemli" ifadelerini kullandı.

Futbolculara teşekkür!

Futbolcuların 4 aydır ücret almadığınu belirten Özeçoğlu, "Ben bunu Eskişehirspor taraftarı olarak ve başkanı olarak söylüyorum. Bu durum bizi çok üzüyor. Henüz destek gelmedi. Sezona geç ve şansız başladık. Tecrübeli ve genç oyuncularımız var. Futbolcularımıza teşekkür etmek istiyorum. 4 aydır ödeme yapılmadı. Eskişehirspor'da transfer yasağı olmasına rağmen hemen hepsi takımda kaldı" dedi.

'Transfer teklifleri var'

Başkan Özeçoğlu, 'Dorukhan'ın ismi Galatasaray'la anılıyor. Teklif geldi mi?' sorusuna ise, "Dorukhan için söylediğiniz transfer teklifleri var, doğrudur. Sadece bir kulüpten değil 3 kulüpten teklif var. Ama şu anda bu görüşmeler neticelenmedi. Şu anda kimsenin aklını bulandırmaya gerek yok. Zamanı gelince her şey olur diye düşünüyorum" cevabını verdi.

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu ve Dorukhan Toköz.( İmza töreninden bir kare)

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler