Adamo Nagalo'nun Menajeri Charles Amagbegnon'dan Fenerbahçe Açıklaması | Transfer Haberleri

Akın Ungan
06.09.2022 - 20:42 | Son Güncellenme: 07.09.2022 - 20:05

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi | Fenerbahçe, Adamo Nagalo için kulübü Nordsjaelland'a resmi transfer teklifi yaptı. Detaylar haberimizde...

Adamo Nagalo'nun Menajeri Charles Amagbegnon'dan Fenerbahçe Açıklaması | Transfer Haberleri

Salim MANAV - AJANSSPOR

Fenerbahçe stoper transferi için düğmeye bastı. Sarı-lacivertliler listesine sürpriz bir ismi ekledi ve transfer için girişimlere başladı.

Toplam 5 milyonluk ilk teklif reddedildi

Fenerbahçe, Adamo Nagalo için kulübü Nordsjaelland'a resmi transfer teklifi yaptı. Sarı-lacivertlilerin ilk teklifi 2.5 milyon Euro garanti, 2.5 milyon Euro da şarta bağlı toplamda 5 milyon Euro oldu ancak bu teklif Danimarka ekibi tarafından reddedildi.

2. teklif masada

F. Bahçe'nin ikinci teklifi ise 3.5 milyon Euro garanti, 1.5 milyon Euro da şarta bağlı toplamda 5 milyon Euro oldu ancak bu teklifle ilgili Nordsjaelland kararını vermedi.

Milli Takım'dan çağrılacak

3 sezondur Nordsjaelland forması giyen Adamo Nagalo, bu sezon Danimarka Ligi'nde bütün maçlara ilk 11'de başladı ve 8 maçta 1 asistlik performans gösterdi. 8 haftası geride kalan Danimarka Ligi'nde Nordsjaelland 1.sırada bulunuyor. Fildişi Milli Takımı'nın oyuncu havuzunda yer alan Adamo Nagalo, A Milli Takım'a da çağrılacak. 

Adama Nagalo’nun menajeriden flaş açıklama

Adama Nagalo’nun menajeri Charles Amagbegnon Ajansspor’a konuştu.


Amagbegnon, “Fenerbahçe ve Nordsjælland, Adamo Nagalo için resmi görüşmelerde bulunuyor. Kulüpler anlaşırsa, Fenerbahçe ile görüşeceğiz. Türkiye’den Nagalo ile sadece Fenerbahçe’den teklif aldık. Haber bekliyoruz. Galatasaray ve Beşiktaş'la görüşmemiz olmadı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler