ÖZEL | Akhisar'a ikinci kez kayyım atandı

05.07.2022 - 13:04 | Son Güncellenme: 05.07.2022 - 13:14

Akhisarspor'a ikinci kez kayyım atandı. Mahkeme, Evren Özbey'e tebligat yapılmaksızın kararın uygulanmasına hükmetti. Kulübün 3 üyesi kayyım olarak yönetime atandı. İşte detaylar.

ÖZEL | Akhisar'a ikinci kez kayyım atandı

AJANSSPOR - ÖZEL HABER

TFF 3. Lig'e düşen Akhisarspor'a ikinci kez kayyım atandı. Mahkeme mevcut yönetim kurulunun tüm yetkilerini dondurdu. Daha önce verilen kayyım kararı, davacı tarafın sonrada feragat etmesi nedeniyle düşmüştü. Ancak kulüpten bir başka üye kayyım talebiyle mahkemeye gitti.

Karar derhal uygulanacak

29 Haziran 2022'de Akhisar Sulh Hukuk Mahkemesi'ne yapılan başvuruda, Evren Özbey yönetiminin düşürülmesi talep edildi. Mahkeme heyeti de 4 Temmuz'da kulübün Mayıs ayında olağan genel kurul yapması gerekirken yapmadığı ve tüzüğe aykırı davranışlar sergilindiğine hükmederek, 3 kişinin kayyım olarak atanmasını kararlaştırdı. Mahkeme, kararın, yönetime tebliğ edilmesine gerek olmaksınız devreye gireceğini de vurguladı.

Özbey yönetimi Mayıs'ta bitti

Mahkeme, Özbey yönetiminin görev süresinin Mayıs itibarıyla bittiği halde genel kurul yapmadığı kaydetti. Mahkeme, kulüp üyesi eski yönetici Süleyman İşçi, eski kulüp müdürü Serkan Düzgünsıvacı ve kulüp üyesi Osman Çimenoğlu'na yönetim kurulu yetkilerinin verilerek kayyım heyeti olarak atanmasını kararlaştırdı.

İlgini Çekebilir
Akhisarspor’a kayyım atandı
Habere Git

Yeni üye kaydı yapılmayacak

Akhisar Sulh Hukuk Mahkemesi, atanan üç kişilik kayyım heteyetine yönetim kurulu yetkisi verilmesine karşın, Akhisar Kulübü'ne yeni üye kaydı yahut üyelik iptali, üyelik silme işlemlerini yapamayacaklarını da ayrıca hükme bağladı.

Senin için hazırladığımız haberler