Son Dakika | Alanyaspor, Ersun Yanal'ı Açıkladı

İsa Kethüda
27.02.2023 - 12:22 | Son Güncellenme: 27.02.2023 - 18:36

Son dakika spor haberi: Francesco Farioli ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Alanyaspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Alanyaspor, Ersun Yanal'ı Açıkladı

Salim MANAV - AJANSSPOR

İtalyan çalıştırıcı Francesco Farioli ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Alanyaspor'un yeni hocası belli oldu. 

Alanyaspor, Ersun Yanal ile anlaştı

Akdeniz ekibi, teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı. Akdeniz ekibi, "Alanyaspor’umuza hoş geldin Ersun Yanal!" paylaşımıyla yeni teknik direktörünü açıkladı.

İmzalar atılacak

Akdeniz temsilci bugün tecrübeli teknik adam ile sözleşme imzalayacak. Tecrübeli teknik adam ile Alanyaspor, 1.5 artı 1 yıllık sözleşme imzalayacak.

İlgini Çekebilir
Alanyaspor'da Ersun Yanal görüşme odasına
Habere Git

En son Antalyaspor'da çalıştı

Son olarak 2020-2021 yılları arasında Süper Lig'de Antalyaspor'da görev alan 61 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe, Trabzonspor, A Milli Takım, Gençlerbirliği, Denizlispor Ankaragücü, Manisaspor ve Eskişehirspor kulüplerinde çalıştı. 

Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşadı

Fenerbahçe'de iki farklı dönemde çalışan Ersun Yanal, Sarı-Lacivertliler ile 2013-2014 sezonunda 74 puan toplayarak en yakın rakibine 9 puan fark attı ve Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. 

Alanyaspor'un ligdeki durumu 

33 yaşındaki Francesco Farioli’nin yönetiminde Alanyaspor, bu sezon ligde 22 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik, 9 mağlubiyetle 25 puan toplayarak 11’inci sırada yer aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Enner Valencia kararı!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler