ÖZEL - Ali Ay'dan Behich ve transfer müjdesi!

03.08.2017 - 12:06 | Son Güncellenme: 03.08.2017 - 12:06

ÖZEL - Ali Ay'dan Behich ve transfer müjdesi!

AJANSSPOR ÖZEL - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor’un Başkanı Ali Ay, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’ın sorularını yanıtladı. Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Ay, yeni sezonda farklı bir Bursaspor izlettirmek istediklerinin altını çizdi. Ay’ın Radyospor’da yaptığı özel açıklamalar şöyle :

Bursaspor kaç transfer yapacak?

3-4 transfer daha düşünüyoruz. Nokta atışlar yapmaya çalışıyoruz. Transferlerin gecikmesi bundan kaynaklanıyor.3-4 oyuncuyla daha görüşüyoruz. İnşallah yakın zamanda transferler gerçekleşecek. Bir tane açık, bir tane de sağ bek mutlaka düşünüyoruz. Kadromuza katmayı düşündüğümüz oyuncuların kendileri ve kulüpleriyle görüşme halindeyiz. Olması için uğraş veriyoruz. Ama kulübün menfaatlerini de mutlaka düşünmek zorundayız.

"Gelecek teklife göre hareket ederiz"

Aziz Behich ile ilgili bize bir teklif gelmedi. Teklifi gördükten sonra karar verebiliriz. Şu anda biz kendisinden memnunuz. Gelecek olan teklife göre hareket edebiliriz. Şu anda bizim takımımızda ve mutlu.

"TFF bize teşvik vermeli"

Geçen de söylemiştim. Milli Takım’da önceki dönemlerde 5-6 tane Bursaspor orjinli oyuncumuz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun, bizim gibi kulüplerin altyapılarına teşvik vermesi lazım. Bazen çok zorlanıyoruz.

"Le Guen gençlerle çok ilgileniyor"

Paul Le Guen bizden geçerli not aldı. Kendisine teşekkür ettim. Gençlere önem veren bir hoca. Gençlerle çok ilgileniyor. Yanındaki yardımcı hocamızla birlikte iyi şeyler yapıyorlar. İnşallah birlikte altyapı için de iyi şeyler yapacağız.

Neden Le Guen?

Paul Le Guen’in kariyeri, duruşu ve altyapıya önem vermesi bizim için çok değerliydi. Ben de altyapıya önem veriyorum. Onun için kendisini tercih ettik. Umarım birlikte iyi şeyler yapacağız. Le Guen’den çok memnunuz.

"Le Guen, 'çilek' transferi istemedi"

Hocamız ile ilk görüştüğümüzde o zamanlar çilek transferlerinden bahsediyorduk. Paul Le Guen, “Böyle oyuncular değil, bana katkı verecek oyuncular lazım” demişti. Sabırlı hareket ettik. Ekong, Nijerya’da oynuyor. Titi’yi herkes biliyor. Gaziantep’ten Barış’ı aldık. Türkiye’de en iyi sağ beklerden biri. Harun gibi önemli bir kalecimiz var. Aziz Behich de Türkiye’de iyi sol beklerden biri. Defans hattını aşağı yukarı tamamladık. 1-2 futbolcuyla temas halindeyiz. Sağ bek, 6 numara ihtiyaçları da var. 8 numaraya Badou’yu aldık. Bir tek kanatlar kalıyor. Forvetimiz yeteri kadar var. Türk futbolu Bursaspor’u seyretmeye devam etsin.

"Dersler çıkardık"

Geçen sene kötü günler geçirdik. Dersler çıkardık. Yeniden o günleri yaşamamak için uğraş veriyoruz. Kalecimiz Muhammed var. Ümit Milli Takımı’nın kalecisi. Mert Günok ile yollar ayrıldı. Mert ile yolların ayrılmasındaki sebeplerden biri de buydu. Okan da kendini geliştirmek istediğini söyledi. İstanbulspor’a kiralık olarak verdik. Kalecilerle ilgili hiçbir problemimiz yok.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler