Fenerbahçe'de Ali Koç Sözleşmesi Biten 5 Oyuncu İçin Kararını Verdi!

03.01.2022 - 09:29 | Son Güncellenme: 03.01.2022 - 09:51

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sarı lacivertli kulüpte başkan Ali Koç, sezon sonu sözleşmeleri sona erecek 5 isim ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç Sözleşmesi Biten 5 Oyuncu İçin Kararını Verdi!

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Serdar Aziz, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu, Diego Rossi ve kaleci Berke Özer'in kaderleri belli oldu. 

Sosa, Serdar Aziz ve Rossi ile yollar ayrılacak

Başkan Ali Koç büyük umutlarla takıma alınan ama beklenenleri veremeyen Arjantinli orta saha Jose Sosa, savunma oyuncusu Serdar Aziz ve ABD ekibi Los Angeles FC'den kiralık olarak takıma gelen kanat oyuncusu Diego Rossi ile sezon sonu yollar ayrılacak.  

İlgini Çekebilir
Ferdi Kadıoğlu'nun Milli Takım tercihi belli oldu
Habere Git

Berke ve Ferdi'nin durumu

Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmeleri sona erecek olan Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren Avrupa'dan her kulüple görüşebilecek. Bu sezon sarı-lacivertli takımın parlayan yıldızları Avrupa’nın bir çok takımı ile görüşme yapabilir ve teklif alabilir hatta imza bile atabilir.

Ferdi Kadıoğlu ile anlaşma sağlandı

Öte yandan bir çok takımın transfer listesinde olan Ferdi Kadıoğlu, önceliğinin milli takımda oynamak olduğunu belirtirken, yönetim ile yaptığı çok sayıda görüşmenin ardından kendisine sunulan teklifi kabul etti. Fenerbahçe, Ferdi ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak.

Berke şartları kabul etmezse sözleşme imzalanmayacak

Yönetim Ferdi ile anlaşarak elini güçlendirirken, genç kaleci Berke Özer ile bu hafta içi bir görüşme daha yapılacak. Berke eğer Fenerbahçe yönetimin önereceği para ve şartları kabul etmezse kendisi ile sözleşme imzalanmayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler