Büyük iddia: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır'ı geçer, Dortmund Ersin'i izledi

Cüneyt Muharremoğlu
15.11.2022 - 14:43 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 14:48

Fenerbahçe'de bir dönem kaleci antrenörü olarak çalışan Michael Kraft, Altay Bayındır'dan Uğurcan Çakır'a; Ersin Destanoğlu'ndan Doğan Alemdar'a kadar birçok konuda açıklamalar yaptı.

Büyük iddia: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır'ı geçer, Dortmund Ersin'i izledi

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de bir dönem kaleci antrenörü olarak çalışan Michael Kraft, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Kraft, ''Bir süredir İstanbul'dayım. Bir Türk takımıyla yeniden çalışma imkânım var" diye konuştu.

"Altay Bayındır ile mesajlaşıyorum"

Fenerbahçe'nin kalecisi Altay'la zaman zaman konuştuğunu belirten Kraft, "Kendisine iyi ya da kötü geçen maçlardan sonra mesaj atıyorum. Fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bir kalecinin her zaman ayın performansı vermesini bekleyemeyiz. Bazen kötü geçen maçlar da olabilir" diye konuştu.

"Altay Bayındır, Uğurcan Çakır'ı geçecek"

Kraft konuşmasına şöyle devam etti: "Altay çok iyi maçlar çıkardı. İnsanlar hep en iyi performansı bekliyor. Altay'ın performansını gittikçe arttıracağını düşünüyorum. Potansiyeli çok büyük bir kaleci. Şu anda Uğurcan Çakır önde; yaş olarak da Altay'dan büyük; ama gelecekte Altay'ın Uğurcan Çakır'ı geçeceğine inanıyorum; çünkü potansiyel yetenekleri daha fazla... Bence Altay, ileride Avrupa'da çok iyi liglerde oynayacak.''

İlgini Çekebilir
Kaan Ayhan'ın tercihi... Fenerbahçe mi, Galatasaray mı, Beşiktaş mı?
Habere Git

"Ersin Destanoğlu için Bundesliga takımına rapor hazırladım"

Ersin Destanoğlu ve Doğan Alemdar'ın da çok yetenekli olduğunu vurgulayan Kraft, ''Her ikisi de gelişim aşamasında olan kaleciler. Ben onlarda büyük bir potansiyel görüyorum; doğru antrene edilirlerse her ikisi de Avrupa'da iyi takımlarda oynarlar. Ersin için Bundesliga'nın büyük bir takımı benden talepte bulundu. Onu analiz edip hakkında bir rapor vermemi istediler. Ben de yaptım. Edindiğim sonuç çok iyiydi'' dedi.

Ersin Destanoğlu'nu izleyen takım Dortmund

Kraft'ın kastettiği takımın Borussia Dortmund olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın son şampiyonluğundan sonra, Dortmund, Ersin'i takip etmeye başladı. O dönem ikinci kaleci almayı planlıyorlardı ve Ersin Destanoğlu, gelecek vaadeden; fakat ikinci kaleci pozisyonunda transfer edilmek istendi. Sonrasına Dortmund tercihini bir başka kaleciden yana kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler