MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan İstifa Kararı Aldı

Orhan Gülek
04.02.2023 - 15:43 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 17:31

Süper Lig'in 23. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olan MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, görevi bırakma kararı aldı.

MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan İstifa Kararı Aldı

Salim MANAV - AJANSSPOR

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'e evinde 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan, oyuncularına veda etti ve istifa kararı aldı.

Ömer Erdoğan: "Bazı şeylerin değişmesi gerekiyor"

Karşılaşma sonrası kısa bir demeç veren Erdoğan: "Maçla ilgili yorum yapmayacağım. Bugün görevimi bırakıyorum. Başta Faruk başkanıma, yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. Geldiğim günden bu yana Ankaragücü taraftarı bana inanılmaz destek verdi. Hepsinden Allah razı olsun. Ama bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Kulüp ve benim için hayırlısı olacağını düşünüyorum. Bu iyi bir takım, kenetlenmesi lazım. Taraftardan ricam takıma sahip çıkması." diye konuştu.

Genç teknik adam, ayrıca, "Bu kararım hem camia için hem de kendim için hayırlısı olacağı için." ifadelerini kullandı.

Ömer Erdoğan’ın maç sonu yaptığı açıklamalar

“Maçla ilgili yorum yapmayacağım. Bunu söylerken zorlanıyorum ama bir karar aldım. Yine Karagümrük maçı sonrası göreve gelmiştim ama bugün görevimi bırakıyorum. Başta Faruk başkanıma, yönetim kuruluna çok teşekkür etmek istiyorum. Geldikten sonra oyuncularım çok iyi niyetli. Söylediklerimizi hem saha içinde hem de saha ışında çok gayretli şekilde yerine getirdi.”

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük seriye devam etti
Habere Git

"Oyuncuların ligi en iyi yerde bitireceğine inanıyorum"

“Geldiğimden beri Ankaragücü taraftarı bana sahip çıktılar. Benim için farklı şekilde kalbimde yer ettiler. Bazı şeylerin değişmesi gerekiyor. Takım iyi takım. Kenetlenmesi lazım. Oyuncuların ligi en iyi yerde bitireceğine inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte dışarıdan bir Ankaragücü taraftarı gibi destekleyeceğiz. Her şey için teşekkür ediyorum.”

"Skorlar tabi etken oluyor"

“Bu kararı bugünden yarına vermedim. Skorlar tabi etken oluyor ama bu konuya daha fazla derin girip de bahane üretmek istemiyorum. Hem camia hem de kendim için hayırlısı olacağı için alıyorum bu kararı.”

MKE Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan dönemi 5 ay sürdü

Spor Toto Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Ömer Erdoğan'ın görev süresi 5 ay sürdü.

VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-0 yenildikleri maçtan sonra istifa eden Ömer Erdoğan, sarı-lacivertli takımla 5 aylık sürede ligde 18, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 maça çıktı.

Ömer Erdoğan, Beşiktaş maçıyla başlamıştı

Göreve 5. haftadaki Beşiktaş maçıyla başlayan Ömer Erdoğan, Süper Lig'de takımıyla 18 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik, 9 yenilgi alarak 21 puan topladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finali gördü

Ömer Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Amed Sportif Faaliyetler, Tuzlaspor ve Beşiktaş'ı eleyerek takımını çeyrek finale çıkarmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler