Emrecan Uzunhan Ve Balint Szabo Transferleri Bitti | Antalyaspor Haberleri

İsa Kethüda
14.02.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 14.02.2023 - 10:27

Geçen hafta Mark Mampassi’nin transferini açıklayan Antalyaspor, Paksi FC forması giyen Balint Szabo ve Beşiktaş’tan Emrecan Uzunhan’ın transferini bitirdi.

Emrecan Uzunhan Ve Balint Szabo Transferleri Bitti | Antalyaspor Haberleri

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Doğukan Sinik, Helton Leite ve Erdal Rakip’in ardından geçen hafta 19 yaşındaki Mark Mampassi transferini duyuran Antalyaspor, iki genç ismi daha açıklamaya hazırlanıyor. 

Antalyaspor'da Emrecan Uzunhan ve Balint Szabo tamam

Kırmızı-Beyazlılar, Beşiktaş’tan Emrecan Uzunhan’ın kiralık olarak transferini bitirirken, sürpriz bir isme daha imza attıracak. Akrep, Macaristan ekiplerinden Paksi FC forması giyen Balint Szabo ile her konuda anlaşmaya vardı.

2 gol ve 2 asist üretti

Paksi FC ile sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak 22 yaşındaki Balint Szabo, sol kanatta ve 10 numara mevkilerinde mücadele veriyor. 

İlgini Çekebilir
Futbolu bırakmıştı! Enkaz çalışmalarına katıldı
Habere Git

2017 yılında Macaristan ekiplerinden Videoton’da profesyonel olan Szabo, Paksi’nin yanı sıra Budaörs, Fehérvár, Kaposvár formalarını terletti. 

Sezon sonunda Macar ekibiyle sözleşmesi tamamlanacak genç futbolcu, bu sezon toplamda 18 maçta süre alırken, 2 gol ve 2 asist üretti.

Emrecan Uzunhan açıklanacak

Antalyaspor’un transferini tamamladığı diğer isim ise Emrecan Uzunhan oldu. İstanbulspor’un kiralama konusundaki önceliğinden feragat etmesiyle anlaşmayı tamamlayan Antalyaspor, transferi de resmen açıklamaya hazırlanıyor. 

İlgini Çekebilir
Erdem Canpolat: "Cehennemden zamanında çıkmayı başardık"
Habere Git

Sezon başında İstanbulspor’dan transfer edilen genç stoper için Beşiktaş, 2 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda 3’er maçta süre alan genç futbolcu, 269 dakika sahada kalırken, 1 kez asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler