''Aziz Yıldırım bir hizmet daha yapsın, başkanlığı Ali Koç'a bıraksın''

23.09.2017 - 10:45 | Son Güncellenme: 23.09.2017 - 10:45

''Aziz Yıldırım bir hizmet daha yapsın, başkanlığı Ali Koç'a bıraksın''

AJANSSPOR ÖZEL - Fenerbahçe Eski Başkanlarından Ali Şen, Radyospor'da Ahmet Konanç'a önemli açıklamalar yaptı! İşte Şen’in Radyospor’da yaptığı o açıklamalar:

"Aziz Yıldırım sözünü tutmalı"

Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon tezahüratına içimden gelerek eşlik ettim. Bu tezahürat bana çok yapıldı ama patenti bana ait değil. Bütün Fenerbahçe taraftarlarının gönlünde Ali Koç var, rakip takım taraftarları da sempati ile yaklaşıyorlar. Ayrıca, bundan yıllar önce Aziz Yıldırım da, "Benden sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç" demişti, Aziz Yıldırım bu sözünü tutmalı ve göreceksiniz tutacaktır da.

"Benim adayım Ali Koç diyebilmeli"

Geçmişte Fenerbahçe'ye gruplar hakimdi ve gruplar da aynı çok partili sistem gibi Fenerbahçe'ye çok hizmet ettiler. Aziz Yıldırım'ın da büyük hizmetleri var, Fenerbahçe taraftarlarının Aziz Yıldırım'ı protesto etmesini hoş karşılamıyorum. O da başkanlığa adaylığını koyabilir ama kendisine karşı olan bir kitle var, buna rağmen kongre üyeleri Aziz Yıldırım'ın yanında durdu ama bundan sonra Aziz Yıldırım, Ali Koç'u yanına almalı ve artık benim de adayım Ali Koç demeli diyebilmeli.

"Bir hizmet daha yapıp başkanlığı Koç'a bıraksın"

Aziz Yıldırım, bunu yaparsa Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurar, herkes onu destekler ve alkışlar. Eski başkanların hepsi Ali Koç'un yanında, taraftar Ali Koç'un yanında, Aziz Yıldırım da onu aday göstermeli. Yıldırım, taraftarın gönlünden siliniyor. Bunu engellemek istiyorsa Ali Koç'u desteklemeli. Aziz Yıldırım, bir hizmet daha yapmak istiyorsa Ali Koç'u aday göstermeli ve önünü açmalı.Benim adayım Ali Koç diyebilmeli!

"Kavga zarar verir"

Ben oyumu Ali Koç'a vereceğimi söyledim, kavganın Fenerbahçe'ye zarar vereceğini söyledim, ben bütün kongrelerde yer aldım ve her şeyi gördüm. Şimdi devir değişti, artık her şey para ile oluyor. Peki Ali Koç'a para sorulur mu? Türkiye'nin en zengin aileleri spora girmeli dedik ve Ali Koç bunu yaptı.

Futboldaki yabancı kuralı hakkında...

Yabancı futbolcu serbestisi olması gerektiğini hep söyledim, Arsenal gibi bir takım Wenger gibi bir hoca 11 yabancı ile sahaya çıktı. Ama aynı İngiltere milli takım olarak büyük bir başarısı yok.

"Tüm branşlarda şampiyonluk"

Yabancı futbolcu konusunda Ali Koç'un bilgisine, temsiliyet kabiliyetine güveniyor ve inanıyor. Ali Koç ve arkadaşlarından bütün branşlarda şampiyonluk bekliyor. 30 milyon euro ver basketbolda şampiyon olursun, çünkü basketbolda sürpriz yoktur ama futbol öyle değil.

Artık Fenerbahçe taraftarı, futbolda şampiyonluklar bekliyor, bugün sokağa çıkın taraftarla konuşun ne istediğini görürsünüz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler