ÖZEL- Bakkal: "Değişiklikler olacak"

25.04.2017 - 21:17 | Son Güncellenme: 25.04.2017 - 21:17

AJANSSPOR ÖZEL - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Mesut Bakkal, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına özel açıklamalar yaptı.

Emrah Karalinç ile İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Bakkal, hedef ve planlamalarını anlattı.

Bakkal'ın Radyospor'a yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"Gelişimizle birlikte değişiklikler olacak"

Burayı tercih ettim çünkü çok iyi bir başkan, yönetim, takım ve taraftara sahip bir kulüp Kayserispor. Elbette bizim gelişimizle birlikte antrenman olsun, tercihler olsun değişiklikler olacaktır. Burada olmaktan çok mutluyum.

"Kayserispor'un hedefi daha yukarıda olmak'

Bizim hedefimiz belli. Önümüzde 6 maç var ve düşüncemiz ne olursa olsun bu takımın ligde kalması. Her maça bu bilinçle çıkacağız. Futbolcularla görüştüm. Kaliteli bir kadroya sahibiz. Oyuncular da neler yapmamız gerektiğinin bilincinde. Hep birlikte amacımız Kayserispor'u bulunduğu yerden daha yukarıya taşımak.

Neden Kayserispor?

Zoru mu seviyorum? Ben başına geçtiğim her takımın başarılı olmasını istiyorum. Kayserispor'da durum farklı değil. Taraftarımızın da desteğiyle önümüzdeki maçtan başlayarak güzel sonuçlar alıp amacımıza ulaşmak. Başkanımız Erol Bedir ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda da bunları konuştuk.

AJANSSPOR ÖZEL
YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler