Son Dakika | Adana Demirspor'da Mario Balotelli, Sion'a Transfer Oldu

Salim Manav
31.08.2022 - 11:52 | Son Güncellenme: 31.08.2022 - 21:43

Son dakika transfer haberi: Süper Lig takımı Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Mario Balotelli, İsviçre kulübü Sion'a transfer oldu. İşte bonservis bedeli.

Son Dakika | Adana Demirspor'da Mario Balotelli, Sion'a Transfer Oldu

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Adana Demirspor'un, geçen yaz transfer dönemindeki büyük imzası Mario Balotelli takımdan ayrılıyor.

İlk kez Ajansspor'un duyurduğu; Mario Balotelli'nin Sion'a transferi bugün resmiyet kazandı.

İşte Adana Demirspor'un alacağı bonservis bedeli

Sion, 32 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağladı. Adana Demirspor, 2 milyon 620 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Mario Balotelli'yi İsviçre ekibine gönderdi.

Balotelli'nin Adana Demirspor performansı

Adana Demirspor forması altında 35 maça çıkan Mario Balotelli, rakip filelere 19 gol gönderdi.

Balotelli geçtiğimiz sezonun son haftasında oynanan 7-0'lık Göztepe galibiyetinde Mavi Şimşekler'in 5 golünü atmış ve rabona vuruşuyla dünya basınında gündem olmuştu.

Montella-Balotelli tartışması gündem oldu

Süper Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor konuk ettiği Ümraniyespor'u 1-0 mağlup ederken, maça teknik direktör Vincenzo Montella ve Mario Balotelli arasında yaşananlar damgasını vurmuştu.

Maçın son düdüğünün çalmasının ardından sahaya giren ve bir hayli kızgın olduğu gözlenen İtalyan teknik adam, tecrübeli futbolcunun üzerine yürüyerek tartışma yaşamıştı. İkilinin tartışmasını engellemek için futbolcular ve Montella'nın yardımcıları araya girmişti.

"Benim için olay orada bitmiştir"

Balotelli ile maç sonu tartışmaları hakkında konuşan Montella, “Kendisinden olan beklentilerimiz daha büyük. Orada adrenalin başka şeyler de söyletiyor ama benim için orada bitmiştir olay” ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler