Çebi kararını verdi... İşte Sergen Yalçın giderse yerine gelecek isim

28.11.2021 - 00:10 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 16:01

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşeceğini söylemişti ama randevu talebinde bulunmadı. Peki Sergen Yalçın giderse yerine kim gelecek? İşte detaylar...

Çebi kararını verdi... İşte Sergen Yalçın giderse yerine gelecek isim

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş'ta Kendi sahasında Giresunspor'a 4-0 yenilmesinin şoku sürüyor. Lider Trabzonspor'dan maç fazlasıyla 13 puan geride bulunan siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi dahil edildiğinde arka arkaya 6. yenilgisini aldı.

Sergen Yalçın 'Başkan ile görüşeceğim' dedi

Karşılaşma sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kendisine yöneltilen "Futbolcular sizin için kasıtlı olarak mı oynamıyor?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Asla öyle bir düşünce içine giremem. Doğal olarak sorumlu benim. Yöneten benim. Geçen sene 2 kupa aldığımızda sorumlu nasıl bensem, bugün de sorumlu benim. Bu camia bizim camiamız. Kendi adıma çok da fazla zarar vermek istemiyorum. Gidişatımız iyi değil. Yarın başkanla oturup durum değerlendirmesi yapacağız. Bu gidişat iyi bir gidişat değil."

Sergen Yalçın görüşme talebinde bulunmadı

Ancak alınan bilgilere göre Sergen Yalçın, Başkan Çebi ile görüşeceğini söylemesine karşın herhangi bir randevu talebinde bulunmadı. Başkan Çebi'nin de Sergen Yalçın'dan görüşme talebi gelmedikçe Beşiktaş Teknik Direktörü'yle buluşmayı düşünmediği öğrenildi.

Başkan Çebi 'olağanüstü kararlar alınabilir" demişti

Başkan Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park'taki 4-0'lık Giresunspor yenilgisinden sonra "Sergen Yalçın'ı dinledikten sonra gereken neyse onu yaparız. Haklı gerekçeleri varsa söylenecek bir şeyimiz yok. Olağanüstü durumlarda olağanüstü kararlar alınabilir" açıklamasını yapmıştı.

Başkan Çebi'den Sergen Yalçın kararı

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın istifa etmesi halinde kabul edeceği belirtiliyor.

Sergen Yalçın yerine Şenol Güneş

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın giderse kimin geleceği de merak konusu. Birinci aday olarak Milli Takım'daki görevinden ayrılan Şenol Güneş'in ismi geçiyor. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş ile yakın olduğu biliniyor.

Senin için hazırladığımız haberler