Seferovic ve Arnautovic Valerien Ismael'in Transfer Listesinde Yok

Akın Ungan
22.06.2022 - 15:34 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 15:43

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, santrfor transferinde Haris Seferovic, Marko Anrautovic ve Aaron Boupendza ile ilgilendiklerini açıkladı. Valerien Ismael'in listesinde bu ismlerin olmadığı ortaya çıktı.

Seferovic ve Arnautovic Valerien Ismael'in Transfer Listesinde Yok

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta henüz bir şey netleşmezken Başkan Ahmet Nur Çebi'nin Seferovic, Arnautovic ve Boupendza’nın listelerinde olduğunu açıklaması gündemi meşgul etti.

Ismael'in listesinde yok

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin açıkladığı isimlerin, Teknik Direktör Valerien Ismael'in listesinde olmadığı öğrenildi. Fransız teknik adamın bu oyuncularla ilgili istekte bulunmamasına rağmen Başkan Çebi'ye bu oyuncuların menajerler aracılığıyla geldiği ve açıklamaları gerçek adaylara odaklanmak için yaptığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın genç yıldızı Rizespor'a transfer oldu
Habere Git

"Seferovic ve Arnautovic için girişimlerimiz var"

Geçtiğimiz gün Kulüpler Birliği Vakfı toplantısına katılan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Siyah-Beyazlı takımın santrfor transferi hakkında şunları söylemişti: "Haris Seferovic ve Marko Arnautovic gündemimizde olan forvet adaylarında ikisi. İki futbolcu için de girişimlerimiz var."

Senin için hazırladığımız haberler