Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in Açıklanmamasının Nedeni Belli Oldu

Akın Ungan
23.03.2022 - 23:47 | Son Güncellenme: 24.03.2022 - 00:37

Beşiktaş, Önder Karaveli'nin yerine Valerien Ismael ile anlaştı. Yeni hoca, Trabzonspor maçında olacak mı, ne zaman gelecek? Neden KAP'a bildirilmedi?

Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in Açıklanmamasının Nedeni Belli Oldu

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Sergen Yalçın'ın istifasının ardından Önder Karaveli ile yola devam eden Beşiktaş, teknik adamın yerine getireceği isim ile anlaşma sağladı. Fransız çalıştırıcı Valerien Ismael'in yeni teknik direktörlük görevine getirildiği öğrenilirken, Siyah-Beyazlılar'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Bu açıklamanın neden gelmediği ise belli oldu.

İşte neden...

Valerien Ismael'in en son çalıştığı West Bromwich'den maaş aldığı ve İngiliz ekibiyle bu olayı çözdükten sonra imza atacağı öğrenildi.

Açıklama yarın

Siyah-Beyazlılar'ın büyük ihtimalle yarın anlaşmayı açıklayacağı, Valerien Ismael'in de en geç Cuma gününe kadar İstanbul'a geleceği belirtildi.

İlk maçı Trabzonspor

Valerian Ismael önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek resmi görüşmeleri yapacak ve imzaların atılması halinde ilk maçına Trabzonspor deplasmanında çıkacak.

Valerien Ismael kimdir?

28 Eylül 1975 Fransa doğumlu olan Valerien Ismael, şu an kulüpsüz durumda bulunuyor. Kariyerinde iki kupa sevinci yaşayan Ismael, bu kupaların ikisini de Almanya'da kazandı. 2009 yılında Hannover formasıyla futbolculuk kariyerini noktalayan Ismael, aynu kulüpte Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Önder Karaveli'nin durumu belli oldu
Habere Git

Daha sonra Hannover 96'nın 2. takımında teknik direktörlük kariyerine adım attı.Valérien Ismaël daha sonra teknik direktörlük kariyerinde sırasıyla Nürnberg, Wolfsburg, Apollon Smyrnis, LASK ve Barnsley takımlarında görev aldı. Fransız teknik adam son olarak West Bromwich'i çalıştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler