Beşiktaş, Atiba İçin Yabancı Kuralını Bekliyor

İsa Kethüda
02.06.2022 - 12:30 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 12:41

Beşiktaş haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta forma giyen ve sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson ile ilgili belirsizlik sürüyor. İşte detaylar.

Beşiktaş, Atiba İçin Yabancı Kuralını Bekliyor

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Taraftarın futbolu Beşiktaş'ta bırakmasını istediği Atiba Hutchinson için yönetim yabancı kuralını bekliyor. Kanada Milli Takımı ile Katar'daki Dünya Kupası'nda yer alacak olan tecrübeli oyuncu ise 1 yıl daha futbol oynamak istiyor. 

Yabancı kuralı henüz kesinleşmedi

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki (TFF) belirsizlik ve yabancı kuralının ne olacağı hala kesinleşmezken siyah beyazlı yönetim yeni sezonun planınını buna göre yapmayı düşünüyor. 

Kural değişmezse Atiba kalacak

Atiba ile henüz sözleşme konusunda görüşmeyen yönetim, yabancı kuralının eskisi gibi olması halinde Kanadalı oyuncu ile yeni mukavale imzalayacak. 

Aksi takdirde kontenjandan dolayı 39 yaşındaki orta saha oyuncusuna güzel bir veda töreni düzenlenecek.

Beşiktaş kariyeri

2013 yılında Hollanda ekibi PSV Eindhoven'dan ayrıldıktan sonra Kara Kartal'a bedelsiz olarak transfer olan Atiba, çıktığı 324 maçta 26 gol ve 37 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Vida isyan etti: "Beşiktaş bana adeta git dedi"
Habere Git

5 kupa kaldırdı

Tecrübeli oyuncu siyah-beyazlı takım ile 3 lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler