ÖZEL - Beşiktaş'tan resmi Vida ve Fellaini açıklaması!

02.11.2017 - 14:45 | Son Güncellenme: 02.11.2017 - 14:45

ÖZEL - Beşiktaş'tan resmi Vida ve Fellaini açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL - Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı. Ürkmezgil’in Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Takımdan ayrılacak mı? Cenk Tosun açıklaması...

Cenk Tosun çok güzel başladı. Avrupa ve ligde gol atıyor. Kendisini geliştirdi, özgüven kazandı. Tatillerde bile çalıştı. Daha çok güçlenmiş bir Cenk, daha araştırıcı bir Cenk var. İnşallah bunların devamı gelir. Kendisini çok daha iyi noktalarda görürüz.

"Cenk ile ilgili kararı yönetim verecek"

Her hoca tabii ki Cenk gibi bir futbolcuyu takımda tutmak ister. Futbol bir endüstri haline geldi. Bu kararı yönetim ve başkanımız verecek. Her hoca iyi oyuncusunu bırakmak istemez, iyi oyuncuları kadrosunda görmek ister.

"Bu saatten sonra her rakip güçlü"

İçimizden geçen bir rakip yok. Tabii ki insan seçici olmak ister. Bu saatten sonra tüm takımlar güçlü. Neresinden bakarsanız bakın güçlü takımlar var. Birinci olmanın getirdiği bir onur ve özgüven var. Tüm takımlar güçlü. Kafamdan geçen bir rakip yok. Bu saatten sonra karşımıza çıkan her rakip güçlü olacak.

Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleri üzerine...

Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabii ki insanoğlu her konuda daha iyisini düşünür. Bundan daha doğal bir şey olamaz. Gruptan çıkmak çok güzel olacak. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.

"Herkes Pepe diye bağırıyordu"

Pepe takımı taşıyor. Geriden oyun kuruyor ve oyunu sakinleştiren bir oyuncu. Tecrübesiyle, özgüveniyle katkı sağlıyor. Çok önemli bir faktör. Kornerlerde bile herkes Pepe diye bağırıyordu. Duran toplarda da herkes Pepe’yi bekliyor.

Ürkmezgil'den Vida ve Fellaini açıklaması

Vida ile ilgili evet ben de biliyorum bu konuyu. Vida transferi inşallah oldu diyebilirim. Kulüpte konuşulanlar böyle. Fellaini ile ilgili bir gelişme, bir durum yok.

Milletimizin başı sağolsun. Yine şehitlerimiz var. Bunlar bizi çok üzüyor ve yaralıyor. İnşallah son olur. Türk milletine baş sağlığı diliyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler