Bikem Kanık ve Işıtan Gün, Fatih Terim'in gitmesini istedi mi? Açıkladılar

İsa Kethüda
05.01.2022 - 00:24 | Son Güncellenme: 05.01.2022 - 00:31

Galatasaray yöneticileri Bikem Kanık ve Işıtan Gün, Fatih Terim'in istifasını istediği iddialarıyla ilgili konuştu. 2 yönetici, iddiayı yalanladı. Detaylar.

Bikem Kanık ve Işıtan Gün, Fatih Terim'in gitmesini istedi mi? Açıkladılar

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Galatasaray'da başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasını istediği ileri sürülen iki yönetici Bikem Kanık ve Işıtan Gün Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu. Kanık ve Gün, Başkan Burak Elmas ile yaptıkları toplantıda Terim'in istifasıyla ilgili bir konunun gündeme gelmediğini söyledi.

Bikem Kanık ve Işıtan Gün hedef haline geldi

Galatasaray'da yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıdan sonra Başkan Yardımcısı Bikem Kanık ve yönetici Işıtan Gün'ün Fatih Terim'in istifasını istediği haberleri yayıldı. Bunun üzerine sosyal medyada bu iki yönetici hedef haline geldi.

Bikem Kanık: Fatih Hoca bile gülmüştür

Galatasaray Başkan Yardımcısı Bikem Kanık, Fatih Terim'in istifasıyla ilgili kesinlikle bir konuşma yaşanmadığını söyledi. Kanık şöyle konuştu: "Bugün nereden çıktığını anlayamadığım bir şekilde bu karalama kampanyası sürüyor. Yönetim kurulundaki isimler olarak bu haberlere gülüp geçtik. Fatih Hoca bile gülmüştür bence."

İlgini Çekebilir
Burak Elmas'tan Fatih Terim mesajı
Habere Git

Işıtan Gün: Kesinlikle böyle bir konuşma olmadı

Sosyal medyada hedef gösterilen isimlerden olan Işıtan Gün de "Yönetim kurulu toplantısında Fatih Terim'in istifasını istediniz mi?" sorusuna "Kesinlikle hayır" yanıtını verdi.

Galatasaray'da hareketli gün

Hürriyet gazetesinde Başkan Burak Elmas'ın Fatih Terim'e Galatasaray AŞ.'ye üye olarak yönetim kademesine çıkması teklifinde bulunduğu haberi çıkmıştı. Fatih Terim, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak görevinin başında olduğunu söylemişti.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'den istifa açıklaması! 'Hedef aynı kupa değil, miras bırakmak'
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler