ÖZEL - Boluspor'un gözü Süper Lig'de! Fuat Çapa konuştu!

10.08.2017 - 12:32 | Son Güncellenme: 10.08.2017 - 12:32

ÖZEL - Boluspor'un gözü Süper Lig'de! Fuat Çapa konuştu!

AJANSSPOR ÖZEL -  TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’un teknik direktörü Fuat Çapa, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtladı. Hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu anlatan Çapa, 1-2 transfer daha yapmak istediklerini dile getirdi. Çapa’nın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"1-2 transfer daha yapmamız gerekiyor"

Geçtiğimiz sezondan farklı geçti. Geçen sezon geldiğimizde çok fazla sayıda oyuncumuz yoktu. 3 tane sözleşmesi devam oyuncumuz vardı. Önceki sezondaki kadroyu koruduk ve üzerine de ihtiyaç olan bölgelere takviyeler yaptık. Bugüne kadar yaptığımız transferler gayet olumlu. 1-2 tane daha transfer yapmamız gerekiyor. Yönetim de çalışmalarını sürdürüyor. Başkanımızın görüştüğü futbolcular var. Ümit ediyorum en iyi tercihleri yapıp, bize katkı sağlayacak oyuncuları aramıza katmış oluruz.

"Bir defans, bir de hücum oyuncusu alacağız"

Daha önce belirlemiş olduğumuz oyuncular var. Maksimum 2 transfer yapacağız. Bir tane defansa bir tane de hücum hattına transfer yapacağız. Umarım en kısa sürede bu transferler gerçekleşir. Takım içindeki hem kaliteyi hem de rekabeti artırmış oluruz. Geçen sezondan daha iyi bir sezon geçirmeyi umut ediyoruz.

Giresunspor maçı hakkında...

Giresunspor ile eşdeğer özelliklerimiz var. Onlar da kadrolarını korudu, biz de koruduk. Teknik adam değişikliğine gittiler. İki takımın da hedefi geçen sezondan daha yüksek olacaktır. Hem bizim hem de Giresunspor’un üst noktalarda olacağını düşünüyorum. İyi bir karşılaşma olacak. Lige tabi ki galibiyetle başlamak hem motivasyon hem de inanç açısından çok önemli. Galip gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız.

"Şampiyonluk yarışı 8-9 takım arasında geçecektir"

Yapılacak transferler çok önemli. Hedefimiz tabi ki ilk 2 içinde yer almak. Geçen sezon ligi nerede bitirdiğimiz ortada. Bu sezon ligde kalite arttı. Hedef yükselten 6-7 takım var. Erzurumspor, Ankaragücü, Samsunspor gibi kulüpler de iyi transferler yaptı. Kalite çok artacak. Şampiyonluk adayı 3-4 takım değil, 8-9 takım arasında geçecektir diye düşünüyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler