TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Beşiktaş, Yabancı Hakem Ve Altyapı Akademisi Açıklaması

İsa Kethüda
05.12.2022 - 16:12 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 16:48

Son dakika spor haberi: TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı hakem ve gelecek sezon için planlanan altyapı akademisi hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Beşiktaş, Yabancı Hakem Ve Altyapı Akademisi Açıklaması

Salim MANAV - AJANSSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, dün Galatasaray Kulübü'nü ziyaret etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'ni gezen Büyükekşi'ye Metin Öztürk ve Erden Timur eşlik etti. 

Mehmet Büyükekşi eleştirilere yanıt verdi

Florya'da Metin Öztürk ve Erden Timur'la çekilen fotoğraf karesinin eleştirilmesi üzerine Büyükekşi, Ajansspor'un sorularını yanıtladı. 

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'e de ziyaret yapılacak 

Mehmet Büyükekşi, "Geçtiğimiz ay Giresunspor ve Trabzonspor'u ziyaret ettik. Dün de Galatasaray'ı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir ile devam edecek. 

İlgini Çekebilir
Büyükekşi, Galatasaray'ı ziyaret etti
Habere Git

"Ahmet Nur Çebi ile görüştük"

Bugün Ahmet Nur Çebi ile görüştük, ilerleyen günlerde ziyaretimiz olacak, şu anda kendisi Antalya'da. 

Ziyaretlerin sebebi altyapılarda akademi projesi

Kulüplerimize yaptığımız ziyaretlerin sebebi; gelecek sezon altyapılarda akademi projemiz olacak. Bu ziyaretlerimizin temel amacı altyapılar hakkında bilgi edinmek" dedi. 

Yabancı hakem açıklaması 

"Yabancı hakem hakkında son durum nedir?" sorusuna ise Büyükekşi, "Çalışmalarımız devam ediyor. Herhangi bir gelişme yok" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim yıldız isim için harekete geçti! Ocak ayında...
Habere Git

Rezerv Lig tutmadı 

Öte yandan; TFF, sezon öncesi Süper Lig'de yer alan ekipler için U-21 takımları ve kadroya giremeyen oyunculardan oluşan Rezerv Lig'i getirmiş ancak Rezerv Lig, Süper Lig kulüplerinin istediği üzerine kaldırılmıştı.

Ali Koç'tan U21 açıklaması: "Oraya gelmiş çocuklar artık genç değiller"

Bilindiği üzere Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde Yüreğir Belediyesince Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Gelecek Sizsiniz" etkinliğinde Rezerv Lig ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

İşte Koç'un açıklamaları:

"Karar kendi içinde bakarsan doğru olabilir çünkü U21'e gelmiş çocuklar artık genç değiller. Bunların yetişkinlerle oynaması isteniyordu. Onun için U21 kapatıldı. Yerine bir şey konmadığı için sonuçta yanlış karar olarak çıktı. Oradaki durum biz kulüplere ikinci, üçüncü liglerde takım alma hakkı verilecekti o da olmadı. Dolayısıyla U19'a kaldık. Kulüplerin istediği üzerine rezerv lig yapıldı. Sonra hazır olmadığımızı anladık. Başka bahara kaldı ama gelecektir. Değişik ülkelerde doğru modeller var. Buraya bir şey uygulamamız lazım."

Senin için hazırladığımız haberler