ÖZEL- Çalımbay'dan Sneijder ve De Jong açıklaması!

14.07.2017 - 21:29 | Son Güncellenme: 14.07.2017 - 21:29

ÖZEL- Çalımbay'dan Sneijder ve De Jong açıklaması!

AJANSSPOR ÖZEL- Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına özel açıklamalar yaptı. Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorularını yanıtlayan Çalımbay, hedeflerini, planlamalarını anlattı. Çalımbay'ın Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde: 

Transfer dönemi verimli geçti mi?

Takım olarak yeni sezona iyi hazırlanıyoruz. Antalyaspor'a yeni katılan arkadaşlarımız oldu. Transfer dönemini verimli geçirdik mi? Verimli geçirdik diyebiliriz ama bunu ligler başladığında göreceğiz. 

İstikrar vurgusu, Beşiktaş yorumu

Geçen sezon çok başarılı bir görüntü çizdik. Bu sezon da istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz Antalyaspor'u en iyi noktalara getirebilmek. Başarılıyız, daha da başarılı olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Beşiktaş maçını da kazanmak için oynayacağız. 

Kaç transfer yapacaklar?

 
Takıma takviye yapmayı düşündüğümüz bölgeler var. İhtiyaçlarımız doğrultusunda bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Orta sahada oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu ve bir de stoper alabiliriz. 

Antalyaspor, Sneijder ile ilgilendi mi?

Wesley Sneijder kaliteli bir futbolcu. Galatasaray ile yolları yeni ayrıldı. Herhangi bir görüşme olmadı. Yeni bir heyecan arıyor. Kariyerine yön vermek istiyor. Sneijder gibi bir futbolcuyu her teknik adam kadrosunda görmek ister. 

Çalımbay'dan De Jong yorumu

 
De Jong  ile ilgili haberlerden bahsediyorsunuz ama bizim o bölgeye bir oyuncu alma durumumuz yok. Orta alana oyunu iki yönlü oynayan bir oyuncu olabilir. Bir de stoper pozisyonu için bu durum olabilir. Benim böyle bir durumdan haberim yok. 

"Teknik direktör de ihraç etmemiz gerekiyor"

 
Cengiz Ünder, Roma'ya giderek kariyeri adına önemli bir adım attı. Kendisini tebrik ediyorum. Umarım Avrupa'da başarılı olur. Ben sadece oyuncu değil, teknik direktör de ihraç etmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Kendisini tebrik ediyorum. 
 
YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.
Senin için hazırladığımız haberler