ÖZEL - Denayer: Öyle mutluyum ki...

01.09.2017 - 11:47 | Son Güncellenme: 01.09.2017 - 11:47

ÖZEL - Denayer: Öyle mutluyum ki...

AJANSSPOR - Galatasaray'a neler oluyor? Bugünkü antrenmanda neler yaşandı? Bu müthiş çıkışın sebebi ne.
İşte, Ajansspor'un analiz haberi ve Galatasaray gerçekleri:

 

1- Galatasaray bayramda da durmak bilmedi. Sarı-kırmızılı takım, bu sabahı antrenmanla geçirirken, yarın da Eyüpspor ile hazırlık maçı yapılacak. Cimbom, bayramın üçüncü gününü izinli geçirecek. Bu sabahki antrenmana milli futbolcular dışında futbolcular tam kadro katılırken, Galatasaray'a geri dönen Denayer de antrenmanda yer aldı. Denayer özel olarak antrenör eşliğinde bireysel çalışmaya tabi tutuldu.Denayer'in ilk antrenmanında arkadaşlarına "Yuvama döndüm. Kendimi hep buraya ait hissettim" dediği öğrenildi.

 

2- Takımın gol silahı Gomis de bu sabah özel olarak şut antrenmanı gerçekleştirdi. Gomis'in çalışma azmi ve diğer yabancıların takıma uyumu, geçtiğimiz sezon yaşanan 'yabancı krizini' unutturdu. Sneijder'in takımdan gönderilmesinin ne kadar doğru bir karar olduğu yorumları florya'da herkes tarafından yapılıyor.

 

3- Takımın, rakipleri ısıran futbolu ve taraftarların desteğini yeniden kazanması, teknik direktör Tudor'a futbolcular tarafından duyulan saygının da artmasını sağladı. Galatasaray artık yabancı futbolcuların yönettiği bir takım değil, Galatasaray artık bir teknik direktör takımı.

 

4- Florya'da işler idari olarak da yolunda gidiyor. Futbolcuların ihtiyaçlarının hızlı şekilde çözülmesi ve Florya'daki idari ekibin özverisi, antrenmanlardan maçlara olumlu havanın yansımasını sağlıyor.

 

5- Sadece kombineler değil, alınan bilgilere göre GS Store'daki satışlar büyük oranda hızlandı. Gomis'in formaları neredyse yok satıyor. Taraftar Gomis ile birlikte Sneijder'i adeta unuttu. Gomis'teki hırs, takımın geneline yansıyor.

 

6- Başarılı bir transfer dönemi geçirildi. Oyuncuların birbirlerine uyumu başarının en önemli ayaklarından birisi oldu.

 

(YASAL UYARI: BU HABER KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler