ÖZEL - Denizlispor ilk kez...

12.10.2017 - 12:24 | Son Güncellenme: 12.10.2017 - 12:24

AJANSSPOR ÖZEL / SEBAHATTİN ALP - Manisaspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılar, bu sezon ilk kez bir maça tam kadro çıkacak. Erginer, “Seriyi sürdürmek zorundayız” dedi

Denizlispor, TFF 1. Lig'de 16 Ekim Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarına teknik direktör Reha Erginer'in verdiği 1 günlük izinin ardından tekrar başlarken sezon başından bu yana ilk kez tam kadro olmanın sevincini yaşanıyor.

Sakatlıklar nedeniyle bir türlü ideal kadrosunu oluşturamayan yeşil-siyahlılarda lige verilen arada eksik futbolcular da geri döndü. Geçen hafta takımla çalışmaya başlayan Cenk Güvenç'in ardından pubis başlangıcı nedeniyle ağrıları tekrarlayan Hollandalı Leandro Kappel de takımla birlikte çalışmaya başladı.

Denizlispor, bu sezon ilk kez bir mücadeleye tam kadro çıkacak. Teknik patron Reha Erginer, "Gazişehir galibiyetinin taçlanması için galibiyet serisinin sürmesi şart. Manisa'da kazanmalıyız" diye konuştu.

Denizlispor'da başkan Mustafa Üstek ve başkan yardımcısı Taner Atilla, önceki gün Vali Hasan Karahan'ı makamında ziyaret ederek kulüp ve çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Başkan Üstek, Vali Karahan'a Denizlispor'un sadece yönetimin değil tüm şehrin takımı olduğunu söyleyerek destek istedi.

Vali Hasan Karahan ise geniş katılımlı bir toplantı yapmayı planladıklarını, bu toplantıda Denizlispor'a verilecek desteğin konuşulacağını söyledi, "Denizlispor için el ele vereceğiz" diye konuştu. Toplantı tarihi sonra belirlenecek.

Senin için hazırladığımız haberler