Acun Ilıcalı'nın Hull City'e transfer ettiği Doğukan Sinik, kamptan ayrıldı!

Ali Bozkurt
10.07.2022 - 00:32 | Son Güncellenme: 10.07.2022 - 14:42

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor forması giyen Doğukan Sinik, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'e transfer olmak için kamptan ayrıldı. İşte tüm detaylar...

Acun Ilıcalı'nın Hull City'e transfer ettiği Doğukan Sinik, kamptan ayrıldı!

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City,  Antalyasporlu Doğukan Sinik'i transfer etti. Genç oyuncu, Hull City'e transfer işlemlerini tamamlamak için Antalyaspor kampından ayrıldı.

''Çok büyük bir yetenek, hayranıyım''

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Ilıcalı, “ Allah izin verirse çok yakında biteceğini düşündüğüm transferimiz var, Doğukan. Hayallerimizi konuştuk onunla. Doğukan ile de ciddi aşamaya geldik. O da hayalleri olan bir kardeşim. Çok büyük bir yetenek, hayranıyım. Keşke olsa dediklerimizin hepsi birer birer olmaya başladı. Şu an 3 futbolcu ile daha görüşüyoruz, son aşamada. Bütün amacım bir aile takımı oluşturmak, beraber üzülen, beraber sevinen” değerlendirmesinde bulundu.

Doğukan Sinik'in istatistikleri

Futbola Antalyaspor altyapısında başlayan ve Kemerspor 2003'e kiralanan Doğukan Sinik, geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması ile 35 karşılaşmada görev aldı. 23 yaşındaki sol kanat, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırkeni 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Antalyaspor'dan açıklama geldi

Antalyaspor, Doğukan Sinik'in Hull City'e transferi konusunda açıklama yaptı. Yapılan bilgilendirmede, "Oyuncumuz Doğukan Sinik’e, Hull City ile transferi konusunda kişisel görüşmelerini gerçekleştirmesi için izin verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler