Nuno Espirito Santo'nun Beşiktaş'tan İstediği Ücret Belli Oldu

Akın Ungan
04.03.2022 - 16:26 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 16:44

Önder Karaveli ile sezona devam eden Beşiktaş, yeni teknik direktör adaylarından Nuno Espirito ile görüştü. Portekizli'nin istediği ücret fazla bulundu.

Nuno Espirito Santo'nun Beşiktaş'tan İstediği Ücret Belli Oldu

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de beklenen performansı gösteremeyen Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ayrılığının ardından Önder Karaveli ile yola devam edildi. Takımın başında çizdiği grafik ile dikkat çeken Karaveli, sezon sonuna kadar Siyah-Beyazlılar'da kaldı. Gelecek sezon için hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Nuno Espirito Santo ile görüşme gerçekleştirdi.

İşte Beşiktaş'tan istediği ücret

Beşiktaş’ın yeni teknik direktör adayları arasında bulunan Portekizli Nuno Espirito Santos, Siyah-Beyazlılar'dan yıllık 3 milyon Euro ücret istedi. Son olarak İngiltere Premier Lig'in önemli kulüplerinden Tottenham Hotspur'u çalıştıran genç teknik adamın bu talebi fazla bulundu.

Listenin dibine indi

Nuno Espirito Santo'nun Kara Kartal'dan istediği ücret nedeniyle anlaşmadan vazgeçen Beşiktaş yönetimi, Portekizli çalıştırıcıyı, yeni teknik direktör adayları arasında en sona koyarken, diğer adaylar ile görüşmeye başladı.

Fenerbahçe de görüşmüştü

Portekizli teknik adam Nuno Espirito Santo’nun adı bir süre Fenerbahçe ile anılmıştı. İddialara göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Espirito’yu takıma katmak için Portekizli teknik adam ile bir dizi görüşme gerçekleştirmiş fakat teknik adamı ikna edememişti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Beşiktaş'ın Boupendza transferindeki sorun belli oldu!
Habere Git

Nuno Espirito Santo kimdir?

25 Ocak 1974 doğumlu Nuno Espirito Santo, hocalık kariyerine Malaga'da kaleci antrenörlüğü ile başladı. Panathinaikos'ta da kalecileri çalıştıran futbol adamı, Rio Ave FC ile birinci adamlığa adım attı. Portekizli, Valencia, Porto, Wolverhampton ve Tottenham gibi önemli kulüplerde teknik direktörlük yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a müjdeli haber! Yerine gelecek oyuncu belli oldu...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon Kasım ayına kadar Tottenham Hotspur'ün teknik direktörülüğünü yapan Nuno Espirito Santo, İngiliz kulüp ile 17 karşılaşmaya çıktı. 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan genç çalıştırıcı, 1.65 puan ortalaması ile 28 puan elde etti.

Senin için hazırladığımız haberler