Eyüpspor, Teknik Direktör Arda Turan ile Devam Etmek İstiyor

Orhan Gülek
05.06.2023 - 00:26 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 00:47

Spor Toto 1.Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Bodrumspor'a 2-0 mağlup olarak finale veda eden Eyüpspor'da Arda Turan'ın geleceği belli oldu. İşte detaylar

Eyüpspor, Teknik Direktör Arda Turan ile Devam Etmek İstiyor

AJANSSPOR - HABER

Arda Turan'ın teknik direktörü olduğu Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig play-off yarı finalinde Bodrumspor ile eşleşti. İlk maçın 1-0 kazanan Eyüpspor, ikinci maça elinde büyük avantajla çıktı ancak istediği sonucu alamadı. Arda Turan'lı Eyüpspor, elindeki avantajı değerlendiremedi ve Bodrumspor karşısında inanılmaz bir yıkım yaşadı.

Arda Turan büyük üzüntü yaşadı

Kariyerinde ilk kez teknik direktörlük deneyimi yaşayan eski ünlü futbolcu Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve futbolcuları finali son anlarda kaçırarak büyük üzüntü yaşadı.

"Arda Turan ile devam edeceğiz"

Karşılaşma sonrası Ajansspor'dan Salim Manav'a konuşan İstanbul ekibinin başkanı Murat Özkaya, Arda Turan'ın geleceğine değindi.

Özkaya,  "Nasipten ötesi yok. Arda Turan ile devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Arda Turan: "Atamız, idolümüz Fatih Terim"
Habere Git

Arda Turan'ın Eyüpspor kariyeri

Teknik direktörlük kariyerine Eyüpspor ile start veren Arda Turan, takımıyla toplam 8 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 3 beraberlik, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet tattı.

Arda Turan'a çarpıcı sözler: "Pro-Lisans belgesi yok, başlama yeri doğru değil"

Öte yandan ligde ilk maçına İzmir'de çıkan Turan, Göztepe'ye 1-0 mağlup olmuştu. Arda Turan'ın teknik direktörlüğe geçiş sürecini Radyospor'a değerlendiren Mesut Bakkal, kendisini çok sevdiğini ama başlama yerinin doğru olmadığını belirtmişti.

Bakkal, "Arda Turan için hayırlı olsun. Arda'nın Pro-Lisans belgesi yok. Ben bunu yanlış buluyorum. Arda'yı çok severim, saygı duyarım. Ancak başlama yeri doğru değil. Kendimden pay biçiyorum; 8 yıl yardımcı antrenörlük yaptıktan sonra teknik direktör oldum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler