Sarp Yalçınkaya: "Fenerbahçe İle Görüşmeler Devam Ediyor"

İsa Kethüda
01.06.2023 - 10:20 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 10:37

TFF 2. Lig takımlarından Teco Karacabey Belediyespor'da başkan Sarp Yalçınkaya, Fenerbahçe ile görüşmelerin devam ettiğini açıkladı... İşte detaylar...

Sarp Yalçınkaya: "Fenerbahçe İle Görüşmeler Devam Ediyor"

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 2. Lig ekiplerinden Teco Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya, Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu. Yalçınkaya, Fenerbahçe'nin kulübün %50 hisselerini aldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Bu sezon takımının iyi mücadele ettiğini ama play-off'lara kalamamanın üzüntüsü içinde olduklarını belirten Başkan Yalçınkaya, gelecek sezon mutlaka bu hedeflere ulaşmak istediklerini belirtti.

"Fenerbahçe ile iş birliği görüşmeleri devam ediyor"

Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Yalçınkaya, "Fenerbahçe kulübü ile aramızda çeşitli konularda iş birliği görüşmeleri devam ediyor, edecektir de. 

İlgini Çekebilir
İngilizler F.Bahçeli yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

"Pilot takım haberleri kesinlikle doğru değildir"

Ancak şu aşamada çıkan bazı haberlere açıklık getirmek gerekirse, Fenerbahçe’nin Teco Karacabey Belediyespor’un %50’sini aldığı ve pilot takım haberleri kesinlikle doğru değildir. 

"Biz her kulübe yakınız"

Zaten belirttiğim gibi, diğer konularda iş birliği görüşmelerimiz devam ediyor. Bu görüşmelerin sonucunda zaten resmi olarak her şey şekillenecektir. Ama pilot takım durumu ile ilgili hiçbir şey konuşulmadı. Biz her kulübe yakınız" dedi.

Öte yandan TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Karacabey Belediyspor, sezonu 68 puanla 7. sırada tamamladı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yönetiminin Icardi planı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler