Fenerbahçe hem ayrılığı hem 3. transferini açıklayacak!

İsa Kethüda
03.08.2021 - 22:15 | Son Güncellenme: 03.08.2021 - 22:28

Transfer haberleri... Serdar Dursun ve stoper Steven Caulker'i kadrosuna katan Fenerbahçe üçüncü transferini açıklamaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe hem ayrılığı hem 3. transferini açıklayacak!

Nazım TÜRKNAS / Volkan YILMAZ -AJANSSPOR

Sezon başında bedelsiz olarak santrfor Serdar Dursun ve stoper Steven Caulker'i kadrosuna katan Fenerbahçe üçüncü transferini açıklamaya hazırlanıyor.

Bir oyuncunun satışı için anlaşma sağlandı iddiası

Fenerbahçe'de hareketli bir gün yaşandı. Limit konusunda zorluk yaşayan ve transfer yapabilmek için kadrosundan oyuncu satışı yapmak zorunda olan sarı lacivertliler, çeşitli takımlarla görüşmelerini sürdürüyor. Kadroda düşünülmeyen oyuncular için gelen teklifleri değerlendiren Fenerbahçe yönetiminin bir oyuncunun satışı için bir İstanbul kulübüyle anlaşma aşamasına geldiği öğrenildi. Satış sürecini bizzat başkan Ali Koç yönetti.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan flaş teklif: "Maçları sadece aşı olanlar izlesin"
Habere Git

Transfer açıklanacak

Fenerbahçe'de bu ayrılığın açıklanmasından sonra yeni sezonda kadroda yer alacak bir transferin iki gün içinde kamuoyuna duyurulması planlanıyor.

Gizlilikle yürütülüyor

Fenerbahçe'de gerek teknik direktör Vitor Pereira'nın gelişi gerekse Serdar Dursun ve Steven Caulker transferleri büyük bir gizlilikle yapıldı. Üçüncü transferin isminin basına sızmaması için büyük önlemlerin alındığı belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de bir oyuncuyla yollar ayrılıyor!
Habere Git

Selahattin Baki 'Limit açmamız gerek' demişti

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 2-2 sona eren PEC Zwolle maçı sonrası yaptığı açıklamada  transfer için limitte yer açmaları gerektiğini söylemişti. Baki, bunu yapacaklarını vurgulayarak, “Transferde en doğru kararı vermek zorundayız. Nokta atışı transferler yapmak istiyoruz. Bu nedenle transferde çok dikkatli davranıyoruz” diye konuşmuştu.

Başkan Koç '3 ya da 4 transfer' demişti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada  transferle ilgili şunları söylemişti:

Hocamız nerelere ihtiyacı olduğunu belirledi. 3 kesin, 4 transfer olabilir. Teknik direktörümüz direkt olarak ilk 11’e katkı sağlayacak oyuncu istiyor. Finansal Fair Play’e uymamız lazım. Sattığımız kadar oyuncu alabiliriz. Harcama limitlerine de uymak durumundayız. Ağustos ayı transfer penceresi geçmiş yıllara nazaran farklı olacak. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kripto paradan 200 milyon lira
Habere Git

"Bilinçli bir beklemedeyiz"

İlk haftadan sonra yüzlerce oyuncu piyasaya gelecek. Çünkü pek çok kulüp bu noktada ciddi finansal sıkıntılar içinde. İlk 5 lig için söylüyorum. O kadroları boşaltmak zorundalar. Göreceksiniz düşünemeyeceğiniz bazı oyuncular maaşının bir kısmı ödenme suretiyle ayrılacaklar. Bilinçli bir beklemedeyiz, içiniz rahat olsun.”

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den yıldız kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler