Fenerbahçe maçı öncesi şok! 2 kadro dışının perde arkası

Cüneyt Muharremoğlu
16.01.2023 - 12:46 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 13:16

Süper lig'de son sırada yer alan Ümraniyespor, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçları öncesi kaleci Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle’yi kadro dışı bıraktı. İşte yaşananların perde arkası!

Fenerbahçe maçı öncesi şok! 2 kadro dışının perde arkası

Nazım Türknas/ Ajansspor

Süper Lig'e bu yıl yükselen Ümraniyespor ilk yarıyı 14 puanla 19. ve son sırada bitirdi. Ümraniye deplasmanından 2-0 galip ayrılan İstanbulspor ise puanını 15'e çıkardı ve rakibinin bir üst basamağına çıktı.

Antonio Mrsic penaltıyı kaçırdı

12. dakikada bir penaltı kazanan Ümraniyespor'da topun başına  Hırvat Antonio Mrsic geldi. Son decece zayıf ve futbol tabiriyle laubali bir vuruş yapan Mrsic'in penaltısını İstanbulsspor kalecisi Jensen kurtardı. Ardından 30'da Valon Ethemi ve 45+4'te Melih Kabasakal İstanbulspor'u 2-0 öne geçirdi.

Devre arasında 3 değişiklik!

Ümraniyespor'da devre arasında yapılan 3 değişiklik büyük dikkat çekti. 36 yaşındaki tecrübeli kaleci Serkan Kırıntılı, takımın yıldızı olarak gösterilen Yonathan Del Valle ve birçok takımın transfer listesinde bulunan Antonio Mrsic 45. dakikada oyundan çıktı. 

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke'nin öğrencileri ilk yarıda fişi çekti!
Habere Git

Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı öncesi iki kadro dışı

Karşılaşma 2-0 İstanbulspor'un üstünlüğüyle bittikten sonra kupada Trabzonspor  Süper Lig'de Fenerbahçe maçı öncesi Ümraniyespor'dan şık bir açıklama geldi. Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle’nin kadro dışı barıkldığı açıklandı.

İşte Ümraniyespor'da yaşananlar: Del Valle sabırları taşırdı

Alınan bilgiye göre Yonathan Del Valle ve Hırvat orta saha oyuncusu Antonio Mrsic'e devre arasında transfer teklifleri geldi. Ümraniyespor ise devre arasında transfer yapmanın zor olduğunu belirterek kadroyu korumak istedi. Del Valle ise buna tepki gösterdi. Sahada kendisine verilen görevi yapmayan oyuncu, ciddiyetsiz bir tavır sergiledi. Oyuncunun tutumu teknik direktörü Recep Uçar ve yönetimin sabrını taşırdı.

Soyunma odasında tavrı kabul edilemez bulundu

Kaleci Serkan Kırıntılı konusunda farklı bir sorun yaşandı. Devre arasında soyunma odasında sorun çıkaran kalecinin tavrı kabul edilemez bulundu. Yaşananlardan sonra kulüp binasında yönetim kurulu ve teknik heyet birlikte bir değerlendirme toplantısı yaptı.  Serkan Kırıntılı ve Yonathan Del Valle’nin kadro dışı bırakılmalarına ortak bir şekilde karar verildi.

İlgini Çekebilir
Ümraniyespor'da Recep Uçar'dan transfer açıklaması
Habere Git

Antonio Mrsic’e transfer izni yok

Ayrıca pek çok Süper lig ve TFF 1. Lig takımının istediği Hırvat orta saha oyuncusu Antonio Mrsic’in takımda kalması konusunda karar verildi. Ayrıca hiçbir oyuncu bırakılmayacak.

3 oyuncunun istatistikleri

Takıma bu sezon başı katılan 37 yaşındaki tecrübeli isim Serkan Kırıntılı, 11 maçta ilk ilk 11 başladı. 32 yaşındaki Venezuelalı Del Valle 2 sozundur kırmızı beyazlı takımın formasını terletirken, bu sezon 8 maçta ilk 11 başladı, 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı. Bir diğer tecrübeli isim 35 yaşındaki Hırvat Mrsic ise yine 2 sezondur Ümraniyespor forması giyiyor ve bu sezon Del Valle gibi 8 maçta ilk 11'de şans buldu. Lig ve kupada toplam 7 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler