Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş! Atatürk önerisi

Cüneyt Muharremoğlu
06.12.2022 - 13:52 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 14:07

Fenerbahçe'nin Cumhuriyet'in 100. yılında stadın isminin Atatürk olarak değiştirilmesi için çalışmalara başlamasından sonra bir öneri de Beşiktaş'ın eski yöneticisi Hasan Arat'tan geldi.

Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş! Atatürk önerisi

Özgür SANCAR -AJANSSPOR

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında Mustafa Kemal Atatürk'ü onurlandırmak isteyen kulüplerin çalışmaları sürüyor. Fenerbahçe'den sonra Beşiktaş'ta da bu konuda tartışmalar yapılıyor.

Ali Koç, Fenerbahçe Atatürk Stadı'na destek verdi

Fenerbahçe'de Ülker Stadı'nın isminin Atatürk olarak değiştirilme önerisine başkan Ali Koç'tan destek gelmişti. Koç, Fenerbahçe Atatürk Stadı için "Cumhuriyetin 100.yılındaki en önemli görevlerimizden biri" ifadesini kullanmıştı. 

Hasan Arat'tan Atatürk önerisi

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Beşiktaş'ın eski yöneticisi Hasan Arat'tan siyah beyazlılara Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılıyla ilgili Atatürk önerisi geldi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç resmen açıkladı: Fenerbahçe Atatürk Stadı!
Habere Git

Hasan Arat: Stadın ismi keşke Atatürk olsa...

Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden, eski 2. başkan Hasan Arat, "Stadımızın ismi keşke Atatürk Stadı olsa, ben bu konuda her türlü desteği veririm; ama bu yönetimin vereceği bir karar" dedi. 

Arat'tan yönetime teklif: Atatürk anıtı

Arat, siyah beyazlı camiya şu öneride bulundu: "Benim teklifim, stadın Dolmabahçe'ye bakan tarafında bir Atatürk anıtının yapılması yönünde. Takdir yönetimindir.'' 

Arat: Zor zamanlarda destek vermek gerekir

Beşiktaş'ta gergin geçen Divan Kurulu toplantısını da değerlendiren Arat, "Ben Beşiktaş'a 1977 yılında sporcu olarak adımımı attım. 45 sene oldu. 2. başkanlık yaptım. Camiamı her zaman takip ediyorum. Sadece başarılı zamanlarda değil, başarıyı paylaşmak kolaydır. Camianın zor zamanlarda omuz vermek gerekir. Beşiktaş zor zamanlardan geçiyor. Bu zor zamanlarda camianın bizim burada olduğumuzu bilmesi gerekiyor" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Yamantürk: "Çebi ile akraba bile olmak istemem"
Habere Git

Hasan Arat başkan adayı olacak mı?

Başkan adayı olup olmayacağı konusunda da açıklamalar yapan Arat şunları söyledi: "Ne şekilde, nasıl olur onu zaman belirler; ama 1977'den bu yana ben buradayım. Henüz seçim gündemi yok, bu zor dönemi hep birlikte aşmalıyız. Gerisine Beşiktaş Genel Kurulu karar verir." 

Hasan Arat kimdir?

1959 yılında Adana'da  doğan Hasan Arat, 1977-1981 yılları arasında Beşiktaş basketbol takımında forma giydi. 1998-2000 yılları arasında Beşiktaş yönetiminde 2. başkanlık görevinde bulundu. Arat, Avrupa Olimpiyat Komitesi Yürütme Kurulu, Dünya Atletizm Yürütme Kurulu ve  Türkiye Olimpiyat Komitesi Yürütme Kurulu'nda üye olaark görev yapıyor.

Senin için hazırladığımız haberler