ÖZEL - "Futbola yeni başlamış gibiyim"

11.08.2017 - 15:04 | Son Güncellenme: 11.08.2017 - 15:04

ÖZEL - "Futbola yeni başlamış gibiyim"

AJANSSPOR ÖZEL – Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor’un tecrübeli defans oyuncusu Numan Çüruksu, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtladı. Çürüksu’nun Radyospor’a yaptığı özel açıklamalar şu şekilde :

"İyi bir kamp dönemi geçirdik"

Gerçekten çok iyi bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Takımımızda geçen yılki kadro korundu. Arkadaşlık ortamı çok güzel. Birbirimizle bir aile gibiyiz. İyi çalıştık. Bunu bir bütün haline getirip sahaya yansıtmayı planlıyoruz.

"Yeni Malatyaspor maçını kazanmak istiyoruz"

Maçtan önce kesin kazanırız demek doğru değil. Ama amacımız, çalışmalarımız, niyetimiz bu yönde. Deplasmana gideceğiz. Ligin yeni takımlarından biriyle karşılaşacağız. Bu, işi biraz zorlaştıracaktır. İyi bir kadromuz var. Kazanabileceğimizi düşünüyorum. Amacımız 3 puanla başlamak.

"Daha diri bir Osmanlıspor olacak"

Geçen yıl, 3 kulvarda yarıştık. Bunun mental yorgunluğu vardı. Sezon sonunda normal olduğunu düşündüğüm bir düşüş yaşadık. Sezon başı ve ortası Osmanlıspor zirveyi gördü. Daha sonra da düşüşe geçtik. Bu yıl Avrupa maçlarımız yok. Daha diri, daha canlı bir Osmanlıspor sahada olacak.

"Rekabet artacak"

Takımımıza yeni transferler oldu. Aramıza katılacak 1-2 arkadaşımız olacağı söyleniyor. Bu da rekabeti artıracaktır. Rekabet de başarıyı getirecektir diye düşünüyorum.

Numan'dan Bülent Uygun yorumu...

Bülent Uygun bu yıl göreve geldi. Kendisi çok pozitif ve neşeli bir kişilik. Antrenmanlarımız da çok eğlenceli ve güzel geçiyor. Hoca ile birlikte başarılı olacağımızı düşünüyorum.

"Futbola yeni başlamış gibi hissediyorum"

Umarım yeni sezonda sürekli oynarım. Kendimi futbola yeni başlamış gibi hissediyorum. Kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Kendi çıtağımı daha da yukarıya taşımak ve daha çok başarılar elde etmek istiyorum. Bunu gerçekleştirmek için de elimden geleni yapacağım.

Süper Lig'in kalitesi hakkında...

Spor Toto Süper Lig’de çok kaliteli transfer olduğunu düşünüyorum. Bu da haliyle ligdeki yarışı daha da zor bir hale getirecektir. Umarım biz de bu yarışın içinde güçlü bir şekilde oluruz.

Ndiaye Galatasaray'da başarılı olabilecek mi?

Galatasaray’a transfer olan Ndiaye çok iyi bir futbolcu. Her şeyden önce çok iyi bir karakter. Güçlü bir futbolcu olduğunu söyleyebilirim. Oyun olarak da iyi yönlü oynayabilen bir futbolcu. Hem hücumda hem de defansif olarak iyi bir oyuncu. Ben başarılı olacağını ve herkes tarafından saygı göreceğini düşünüyorum.

Taraftarlara destek çağrısı...

Taraftarlarımız bizim için elbette bir güç. Yeni sezon öncesi taraftarlarımız bize destek olmaya devam etsinler. Başarılı olmak için taraftarlarımıza her zaman ihtiyacımız var. Bizi desteklesinler. Biz de takım olarak elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler