ÖZEL - Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat'tan flaş açıklamalar!

17.10.2017 - 16:07 | Son Güncellenme: 17.10.2017 - 16:07

ÖZEL - Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat'tan flaş açıklamalar!
AJANSSPOR- Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. 
 
Galatasaray gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Yarsuvat'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:
 

'Ronaldo ve Messi Galatasaray'a gelsin isterim' 

 
 
"Galatasaray'ın iyi gittiğini düşünüyorum. Şu anda takım iyi gidiyor. Transferler iyi yapılmış. Bir teknik adam elindeki kadroyla mücadele etmek zorunda. Ben de isterim. Ronaldo ve Messi Galatasaray'da oynasın. Ronaldo Galatasaray'a gelsin isterim fakat emeklilik yaşında gelir. Galatasaray'a dünya çapında oyuncular gelmiştir. Sneijder gibi, Drogba gibi. Bence Sneijder sorun yaratmadı. Tudor'la anlaşamadı"
 

'Tudor'un geliş şeklini eleştirdim'  

 
"Igor Tudor'u geldiği zamanda eleştirdim şimdi de eleştiriyorum. Eleştirdiğim konuysa geliş şekli. Tudor iyi bir takım kurdu. Hırslı ve kazanma isteği olan bir takım yarattı"
 

'Futbol ilahların insanı sevmesi meselesi'

"Gomis çok iyi bir futbolcu. Şu anda takımın hepsi iyi. Futbol biraz ilahların insanı sevmesi meselesi. Şans faktörü futbolda çok önemli"

'%60 Galatasaray'

"Aykut Kocaman'ın açıklamalarını okudum. Aykut Kocaman, "Biz gider berabere kalırız ya da yeniliriz" açıklamasını mı yapacak ? Aksini düşünmesi yanlış olur. Başka bir şey söyleyemez. Bana sorsanız, 'Galatasaray ne yapar?' diye.. Ben %60 Galatasaray daha iyi diyorum. Ben büyük konuşmaktan korkarım. Sakin olan derbiyi kazanır"
 

Volkan Demirel sözleri!

"Volkan Demirel de gelir oyununu oynar gider. Profesyonel futbolcunun taraftar söylemlerine karşı tahammül etmesi lazım. Derbide stadyumda olacağım. Futbolu çok seviyorum. Bundan öncede 9 puan arkadan gelinip şampiyon olundu"
 

'Şark kurnazlığı var'

"TFF'deki kurullarımızda şark kurnazlığı var. Mesela Play-Off meselesi şark kurnazlığıydı"
 

'Fatih Terim, Trabzonspor'da başarılı olur'

"Fatih Terim çok kıymetli bir hocadır. Takımını iyi motive eden bir teknik adamdır. Fatih Hoca, Trabzonspor'a giderse başarılı olur. Burak ve Selçuk geldi"
 

'Aslantepe'nin yolu yok'

"Bekliyoruz. Muhasebe mayıs ayında yapılır. Son 3 aylık mali raporu incelemedim. Olaya sadece futbol olarak bakmamak lazım. Basketbol ve voleybolu da değerlendirmek lazım. Basketbol tribünleri boş. Seyircinin dönmesi çok güzel bir şey fakat Aslantepe'nin yolu yok. Bunun giderilmesi lazım"
 

'Arda Turan Rıdvan Dilmen'in dolduruşuna geldi'

"Arda Turan Galatasaray'ın yetiştirdiği bir evlat fakat fiyatı çok arttı. Barcelona'ya 41 milyon Euro'ya transfer oldu. Öyle bir rakamla gelirse biz o ücreti veremeyiz. O parayla 3 tane takım kurarız. Gelmesini isterim fakat bu sıralar Rıdvan Dilmen'in dolduruşuna geldi"
 

  'İyi oynayan kazansın'

 
"Derbide güzel futbol görmek istiyorum. Bu da derbiyi güzelleştirecek diye düşünüyorum. İyi oynayan takım her yerde iyi oynar. İyi oynayan kazansın"  
 
(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)
Senin için hazırladığımız haberler