ÖZEL - Galatasaray'a Gedson Fernandes müjdesi!

Ali Bozkurt
07.01.2022 - 20:14 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 08:53

Galatasaray'ın Gedson Fernandes transferi için yaptığı ilk görüşme olumlu geçti. Sarı-kırmızılılar kiralama konusunda bu defa Benfica Kulübü ile orta yolu buldu. İşte detaylar...

ÖZEL - Galatasaray'a Gedson Fernandes müjdesi!

Burhan Can TERZİ-  AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes için Benfica ile yaptığı ilk görüşme olumlu geçti. Sarı-kırmızılılar kiralama konusunda bu defa Benfica Kulübü ile orta yolu buldu. 

Galatasaray'da iki haftadır süren yönetim-teknik heyet polemiklerinin ardından başkan Burak Elmas ve kurmayları transfer için gaza bastı. Sarı-kırmızılılar geçen sezon gösterdiği performansla sevgilisi haline gelen Gedson Fernandes yaz döneminde yeniden kadroya eklenememiş, Benfica Kulübü ile bir türlü el sıkılamamıştı. Ocak ayına girilmesiyle yeniden Portekiz ekibine 1999 doğumlu futbolcu için çıkarma yapan sarı-kırmızılı yetkililer bu defa yıldız orta sahayı kiralama konusunda prensipte anlaştı.

Galatasaray yönetimi makul bir ödeme yöntemiyle Gedson Fernandes'e yeniden sarı-kırmızılı formayı giydirmek için son hazırlıkları yapıyor. Yönetim kanadı bu zamana kadar Gedson için hep ihtiyatlı davranırken bu defa net şekilde çok büyük ilerleme olduğunu bildirdi. Gedson bu sezon 4 maçta forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler