Galatasaray'a müjdeyi verdi: Transfer olacağım!

Cüneyt Muharremoğlu
19.01.2023 - 15:38 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 15:45

Son dakika haberi... Sivasspor'un sol beki Uğur Çiftçi, kulüplerin arasında Emre Taşdemir krizi çıkmasına rağmen Galatasaray'a transfer olacağını söyledi.

Galatasaray'a müjdeyi verdi: Transfer olacağım!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Galatasaray, ara transfer döneminde Hollandalı futbolcu Patrick Van Aanholt'u gönderip kadrosunu tecrübeli ve yerli bir sol bekle doldurmayı planlıyor. Bu konuda öne çıkan isimse Sivasspor futbolcusu Uğur Çiftçi.

Emre Taşdemir transferi tıkadı

Galatasaray ve Sivasspor Uğur Çiftçi için anlaşsa da takasta kullanılmak istenen Emre Taşdemir'in Yiğido'ları gitmeyi istememesi transferi tıkadı.

Emre Taşdemir, Mustafa Kaplan'a konuştu

Galatasaray'da sol bek transferi için gündemdeki bir numaralı aday Uğur Çiftçi'nin eski hocası Mustafa Kaplan'dan açıklama geldi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın istediği oyuncu için Galatasaray devrede! Dursun Özbek görüştü
Habere Git

"Başka formül bulunacak Galatasaray'a gideceğim"

Radyospor'da canlı yayına katılan Mustafa Kaplan şu açıklamayı yaptı: "Uğur Çiftçi ile konuştum. 'Ben, Galatasaray'la anlaştım. Emre Taşdemir teklifi kabul etmediği için süreç uzadı, başka formül bulanacak ve Galatasaray'a gideceğim' dedi."

Gençlerbirliği'nde beraber çalıştılar

Mustafa Kaplan eski öğrencisi Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'da başarılı olacağına inandığını söyledi. Kaplan ile Çiftçi Gençlerbirliği'nde beraber çalışmışlardı.

Sivasspor'un istikrar abidesi

Uğur Çiftçi, 2018 yılında transfer olduğu Sivasspor'da adeta bir istikrar abidesi oldu. Çiftçi, kırmızı beyazlı formayla 163 karşılaşmaya çıktı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 3 futbolcudan sevindirici haber!
Habere Git

Asistleriyle ön plana çıkıyor

30 yaşındaki sol bek, Sivasspor formasıyla sadece 1 gol atarken asistleriyle ön plana çıktı.  Oyuncunun 21 asisti bulunuyor.

1 kez A Milli takım forması giydi

Uğur Çiftçi'nin Türkiye A Milli takımı'nın sol bek çekteği günlerde kadroya çağrılmaması eleştiri konusu olmuştu. Futbolcu, sadece 19 Kasım 2013'te Belarus ile yapılan ve 2-1 kazanılan hazırlık maçında Türkiye  A Milli takım forması giydi.  

Senin için hazırladığımız haberler