Galatasaray'da Assunçao, Babel ve Luyindama ile yollar ayrılıyor

20.01.2022 - 13:02 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 15:49

Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Domenec Torrent'i getiren Galatasaray'da, 3 futbolcu ile yollar ayrılıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Assunçao, Babel ve Luyindama ile yollar ayrılıyor

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Sarı kırmızılarda yeni hoca Domenec 5 yardımcısıyla birlikte göreve gelirken, son olarak Terim döneminde performans uzmanı olrak görev yapan Scott Piri ile de yollar ayrılmıştı. Galatasaray'da son olarak Albert Riera teknik ekibe katılmıştı.

3 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Ligde bu akşam Kasımpaşa ile karşılaşacak Aslan'da kadro yapılanması çalışmaları da devam ederken, 3 futbolcuyla yollar ayrılacak.

Assunçao, Luyindama ve Babel

Transfer olduğu günden bu yana sadece iki maçta görev alan 21 yaşındaki Brezilyalı ön libero Gustavo Assunçao'nun kiralık sözleşmesi feshedilecek. Assunçao'nun yanı sıra sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel ile Kongolu stoper Christian Lyuindama ile de yollar ayrılacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılığın sebebi ortaya çıktı! Domenec Torrent...
Habere Git

Luyindama Antwerp'e satılacak

Sözleşmesi 2024 yılı sonunda bitecek olan 28 yaşındaki Luyindama'nın Belçika kulübü Antwerp'e satışı planlanırken, Babel için de gelen teklifler değerlendiriliyor. 

Bu sezon 19 maçta forma giyen Kongolu stoper, bu maçlarda 1 gol kaydetti. Ryan Babel ise 25 maçta sahaya çıkarken 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler