Galatasaray'da Metin Öztürk'ün ardından 2. başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu

30.03.2022 - 17:00 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 19:17

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin ibra edilmemesinin ardından 30 Haziran'da yapılacak olan seçimde başkanlığa aday olacak isimler merak ediliyordu. Metin Öztürk'ün ardından bir aday daha belli oldu.

Galatasaray'da Metin Öztürk'ün ardından 2. başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da 28 Mart'ta yapılan ve aralıksız 24 saat süren yıllık olağan genel kurul toplantısında sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, 22 Haziran 2021-31 Aralık 2021’i kapsayan dönemde idari açıdan ibra edilmedi, mali yönden ibra oldu. 

30 Nisan'da seçim var

Genel kurulun bu kararının ardından sarı kırmızılı kulübün tüzüğüne göre seçime gidilecek. Kulüpten yapılan açıklamada, "Tüzüğümüzün 28/1 maddesi gereğince, Yönetim Kurulumuzun bugün aldığı karar neticesinde Kulübümüzün “OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI” 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10.00’da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 30 Nisan 2022 günü aynı yer ve saatte yapılacaktır." ifadeleriyle seçim tarihi ilan edilmişti.

İlk aday Metin Öztürk 

Galatasaray'da bu gelişmelerin ardından sarı kırmızılı camiada en çok merak edilen konu seçimde kimlerin başkan adayı olacağıydı. Sarı kırmızılarda ilk başkan adayı son seçimde girdiği başkanlık yarışını Burak Elmas'a kaybeden Metin Öztürk yeniden aday olduğunu açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - "Galatasaray'da seçimden sonra ayrıldık. Yönetimde yokum"
Habere Git

Öztürk'ün ardından ikinci aday Eşref Hamamcıoğlu

Galatasaray'ın son seçiminde Burak Elmas ile yarışan giren en çok oy alan ikinci aday olmasına rağmen başkanlık yarışını kaybeden Eşref Hamamcıoğlu 30 Haziran'da yapılacak seçimde yeniden başkan olmak için mücadele edecek.

İmza toplamaya başladılar

Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu 30 Nisan'da yapılacak olan Galatasaray'ın yeni başkanını belirleyecek seçim için adaylık imzalarını toplamaya başladı.

Senin için hazırladığımız haberler