Galatasaray'da Ünal Aysal, Roberto Mancini ile 3 Gün Önce Görüştü

Akın Ungan
03.06.2022 - 10:29 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 12:34

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'na destek veriyor. Aysal, 2013/14 sezonunda çalıştığı Roberto Mancini ile görüştü.

Galatasaray'da Ünal Aysal, Roberto Mancini ile 3 Gün Önce Görüştü

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da, seçim öncesi adeta sahaya inen eski başkan Ünal Aysal, başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'na tam destek veriyor. Aysal, 2013-14 sezonunda beraber çalıştığı Roberto Mancini ile 3 gün önce görüşme gerçekleştirdi. Eski başkan, Galatasaray'ın yeniden başına geçme noktasında, İtalyan futbol adamından olumlu geri dönüş aldı. 

İki Riva geliri sağlanacak!

Seçim öncesi Dursun Özbek tarafı gayrimenkul projeleri ve kasa kolaylığı vaatlerini ön plana çıkarırken, Eşref Hamamcıoğlu ekibi de önümüzdeki hafta flaş açıklamalar yapmayı planlıyor. İnan Kıraç, Ünal Aysal ve Adnan Öztürk'ün denklemin içine dahil olmasıyla seçim yarışı başka boyut kazandı.

Şu an iki Riva geliri kadar bir projeden, yaklaşık 450 milyon dolar gibi astronomik rakamın kazanılacağından bahsediliyor. Öte yandan Sütaş'ın sahibi Muharrem Yılmaz'ın da Hamamcıoğlu ekibinin yanında olduğu gelen bilgiler arasında.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da Hamamcıoğlu'nun sürpriz hoca adayı! Görüşmeler başladı
Habere Git

Yabancı sportif direktör!

Adnan Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu'nun Sportif A.Ş. kısmını devraldıktan sonra futbol yapılanmasıyla da bizzat ilgilenmeye başladı. Öztürk, yabancı bir sportif direktörle şu sıralar temasta.

Senin için hazırladığımız haberler