Gaziantep FK, Max Alain Gradel İle Anlaştı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
24.07.2023 - 09:49 | Son Güncellenme: 24.07.2023 - 09:56

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, Sivasspor'da forma giyen kanat oyuncusu Max Alain Gradel ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar.

Gaziantep FK, Max Alain Gradel İle Anlaştı | Transfer Haberleri

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Transferin suskun takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, flaş bir transfere imza attı ve ismi daha önce İstanbul takımlarına yazılan Sivasspor’un başarılı kanat oyuncusu Max Alain Gradel ile anlaştı.

Geçtiğimiz sezonun 2. yarısını yaşanan deprem felaketi yüzünden futbolsuz geçiren kulüplerden olan Gaziantep FK, transferde yavaş yavaş hız kazanmaya başladı. 

Max Gradel ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak

Kırmızı-siyahlı kulübün, 3 sezondur Sivasspor’da çok başarılı bir performans gösteren 35 yaşındaki Fildişi Sahili milli oyuncu Max Gradel ile 1+1 yıl opsiyonlu şeklinde anlaştığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Arda Güler'li Real Madrid, Milan'ı devirdi!
Habere Git

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’ın ve teknik direktör Erdaş Güneş’in kendisi ile bizzat ilgilenmeleri ve gösterdikleri yakın alakadan etkilenen tecrübeli oyuncu, tercihini son anda Gaziantep kulübünden yana kullandığı gelen bilgiler arasında.

Transferi için kolaylık sağlanacak

Sivasspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2024’te bitecek olan tecrübeli oyuncuya transferi için büyük kolaylık sağlandığı belirtildi.

Gradel'in Sivasspor performansı

Fransız ekibi Toulouse'tan ayrıldıktan sonra 2020 yılında Sivasspor'a bedelsiz olarak transfer olan tecrübeli oyuncu, görev aldığı 131 maçta 29 gol ve 37 asistlik performans sergiledi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Liverpoollu eski yıldızın peşinde!
Habere Git

35 yaşındaki Gradel kariyerinde Leicester City, Bournemouth, Leeds United, Toulouse ve Saint-Étienne gibi kulüplerinin de formalarını giydi. Fildişi Sahili Milli Takım ile de 98 karşılaşmaya çıkan sol kanat oyuncusu 17 gol ve 11 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler