ÖZEL- Giray Bulak: "Süper Lig ve TFF 1. Lig arasında çok fark var"

19.10.2017 - 20:05 | Son Güncellenme: 19.10.2017 - 20:05

ÖZEL- Giray Bulak: "Süper Lig ve TFF 1. Lig arasında çok fark var"

AJANSSPOR-Adana Demirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

'Eskişehirspor maçını güzel bir oyunla kazandık'

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Giray Bulak'ın röportajından önemli satır başları şu şekilde:

"Eskişehirspor gibi iyi ve köklü bir kulübe karşı oynayacağımızı biliyorduk. Eskişehirspor maçını kazandığımız için mutluyuz. Güzel bir oyunla kazandık.Denizlispor karşılaşması zor bir maç olacak. Denizlispor benim gönül bağım olan bir kulüp. Hoca değişikliğine gittiler. Saygı duyduğumuz bir takım. Ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. Denizlispor her zaman iyi takımlara sahip olmuştur"

'Tambe ve Atabey...'

"Daha önce biliyorsunuz. Takımımızda Pote vardı. Bütün golleri atan oyuncu Pote'ydi. Ben tek oyuncuya bağlı sistem istemedim. Orta sahanın bütün bölgeleri gol atıyor. Bu önemli bir işaret. Mendy çalışkan ve bize katkı sağlıyor. Daha iyi olacaktır. Tambe ve Atabey bize katkı sağlıyor. Çift santrfor olduğu zaman ikisi oynayabiliyor. Ben o gün hangisine ihtiyacım varsa onu kullanmak istiyorum"

'Atabey önemli kariyer yapacaktır'

"Atabey de genç yerli santrforlardan birisi. Ustalık döneminde Türkiye'de önemli bir kariyer yapacaktır. Süper Lig ve TFF 1. Lig arasında çok fark var. Gelir dengesinin değişmesi ligler arasındaki farkları kapatacaktır. 8. haftada 14 puanımız var. 16 puan olabilirdi. Mağlup olduğumuz maçlarda beraberlik iyi olacaktır. Uyum sorunu azalıyor"

Giray Bulak, Trabzonspor'la ilgili soruyu ise cevaplamaktan kaçındı. Bulak, "Ben sadece Trabzonlu ve Trabzonsporluyum" ifadelerini kullandı. 

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.)

Senin için hazırladığımız haberler