Antalyaspor, Emrecan Uzunhan'ın Peşinde | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
02.02.2023 - 10:28 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 15:12

Bu sezon stoper konusunda büyük sıkıntı yaşayan Süper Lig ekibi Antalyaspor, Beşiktaş'ta forma giyen 21 yaşındaki futbolcu Emrecan Uzunhan ile ilgileniyor.

Antalyaspor, Emrecan Uzunhan'ın Peşinde | Transfer Haberleri

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Sezon başında maaşının yüksek bulunması sebebiyle sözleşmesi uzatılmayan Naldo’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte Antalyaspor en büyük sorunu stoperden yana yaşadı.  

Antalyaspor'da öncelik savunma

Ömer Toprak’ın sık sakatlanması, Galatasaray’dan kiralanan Luyindama’nın beklentilerin uzağında kalması, Fedor Kudriashov’un geçirdiği sakatlık sebebiyle sezonu büyük ölçüde kapatmasıyla birlikte Kırmızı-Beyazlılar transfer için önceliğini savunmaya verdi. 

Stopersiz kaldı

Altyapıdan çıkan Amar Gerxhaliu ile birlikte şu an elinde direkt oynatabileceği tek stoper olarak Veysel Sarı kalan Antalyaspor’un bu bölge için iki ismi birden transfer etmesi bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'a 2 dünya yıldızı! Temasa geçildi...
Habere Git

Antalyaspor'da gündem Emrecan Uzunhan oldu

Kırmızı-Beyazlıların hedefindeki ilk isim Beşiktaş’ın genç futbolcusu Emrecan Uzunhan oldu. 21 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için Siyah-Beyazlılarla resmi temasını kuran Akrep, gelecek yanıtı beklemeye çekildi.

Şenol Güneş onay verdi

Kulüpler arasında transfer için herhangi bir pürüz bulunmazken son kararı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş verdi. 

Güneş, Emrecan Uzunhan'ın Antalyaspor'a transfer olmasına onay verdi. Genç oyuncunun Gaziantep FK maçının kadrosunda olması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi reddetti, Beşiktaş'la görüşüyor!
Habere Git

2 milyon Euro ödendi

Sezon başında İstanbulspor’dan transfer edilen genç stoper için Beşiktaş, 2 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bu sezon Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda 3’er maçta süre alan genç futbolcu, 269 dakika sahada kalırken, 1 kez asist yapma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler