Sörloth ve Buksa Transferini Bitiremeyen Beşiktaş'ta Valerien Ismael Forvet İstiyor

Akın Ungan
31.05.2022 - 13:14 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 13:51

Alexander Sörloth ve Adam Buksa transferlerini bitiremeyen Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien ısmael, Ceyhun Kazancı'ya pivot santrfor özellikli bir forvet istediğini iletti.

Sörloth ve Buksa Transferini Bitiremeyen Beşiktaş'ta Valerien Ismael Forvet İstiyor

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Michy Batshuayi ile tekrar anlaşmayacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Valerien Ismael, yönetimden ilk etapta pivot santrfor alınmasını istedi.

Adam Buksa'nın Fransa'ya gitmesi planları bozdu

Sistemi gereği ilerde uzun boylu bir golcüyü tutmayı planlayan Ismael, yanına da çabuk ve adam eksilten bir forvet oyuncusuyla bu bölgeyi güçlendirmek istiyor. Adam Buksa’yı bu nedenle isteyen Fransız çalıştırıcının, oyuncunun Lens'e transfer olmasıyla planları alt üst oldu.

Buksa gibi forvet istedi

Valerian Ismael, sportif direktör Ceyhun Kazancı ile yaptığı görüşmede Buksa’nın yerine aynı özelliklere sahip bir isim bulunmasını istedi.

Alternatiflerle görüşülüyor

Uzun zamandır temasta olduğu Leipzigli Alexander Sörloth transferinde umutlarını artık tüketen Siyah-Beyazlılar'da alternatiflerin olduğu ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a sürpriz golcü! 21 gol attı...
Habere Git

Adam Buksa'nın bu sezonki performansı

Bu sezon MLS ekiplerinden New England ile 13 karşılaşmada görev alan Adam Buksa, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 25 yaşındaki santrfor, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler