İşte Fenerbahçe'nin Edin Visca Teklifi! Transferde takas + para...

03.01.2022 - 16:52 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 08:16

Fenerbahçe, uzun zamandır her transfer döneminde gündemine gelen Başakşehir'in sağ açığı Edin Visca için takas + paradan oluşan bir teklif yaptı. İşte detaylar...

İşte Fenerbahçe'nin Edin Visca Teklifi! Transferde takas + para...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Sarı lacivertliler performansı ve istikrarıyla ligin en değerli futbolcuları arasında yer alan Boşnak futbolcu için Başakşehir'e takas + para teklifinde bulundu. Takas için teklif edilen oyuncular Jose Sosa, Mauricio Lemos, Sinan Gümüş ve Burak Kapacak.

Trabzonspor ile yarışılıyor

Fenerbahçe'de Başakşehirli Edin Visca için Trabzonspor ile büyük transfer yarışı yaşanıyor. Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun  Başakşehir'de teknik direktörlük yapması sarı lacivertlilerin yapacağı teklifte etkili oldu.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Ali Koç'tan taviz yok! Biletlerini kesti...
Habere Git

Jose Sosa'nın maaşından kurtulma formülü

Belözoğlu'nun Fenerbahçe döneminde büyük çıkış yaşayan ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek Jose Sosa Fenerbahçe'nin takasta kullanabileceğini belirttiği ilk isim oldu. Sarı lacivertliler, bu sayede Arjantinli futbolcunun ikinci yarıda alacağı maaştan kurtulmak istiyor.

Belözoğlu, transfer ettirmişti

Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevindeyken özellikle beğendiğini söylediği Mauricio Lemos takas listesinde bulunan ikinci oyuncu oldu. Şu an Belçika'nın Beerschot takımında kiralık olarak forma giyen Uruguaylı futbolcunun bonservisi Fenerbahçe'de bulunuyor. Belözoğlu, Lemos'un transfer edilmesini özellikle istemişti.

Ali Koç, Sinan Gümüş'e tepkili ama...

Yine Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transfer ettirdiği isimlerden olan Sinan Gümüş'ün takasta kullanılabileceği belirtiliyor. Başakşehir teknik direktörünün Sinan Gümüş'ü yine çok istediği biliniyor. Ancak yaz transfer döneminde 27 yaşındaki futbolcunun kendisine gelen teklifleri kabul etmemesi Başkan Ali Koç'u kızdırmıştı. Sinan Gümüş kadro dışı bırakılırken Başkan Koç, bu futbolcuya transferde herhangi bir kolaylık sağlanmayacağını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Rus golcü ile anlaştı iddiası
Habere Git

Bordeaux'nun elinden kapıldı ama...

Fenerbahçe'nin takasta kullanacağını belirttiği son oyuncu ise sezon başı Fransa'nın Bordeaux takımının elinden kapılan Burak Kapacak oldu. Sarı lacivertli formasını 45 dakika Türkiye Kupası'ndaki Afyonspor maçında giyen futbolcuyu Emre Belözoğlu'nun istediği biliniyor.

Fenerbahçe'nin maksimum vereceği para 1.5 milyon Euro

Başakşehir'e teklif edilen 4 oyuncudan iki ya da üçünün Visca transferinde kullanılacağı ve masada bir miktar para da olduğu belirtiliyor. Boz baykuşların istediği futbolcu sayısına göre verilecek para miktarı değişecek.  Fenerbahçe'nin çıkacağı maksimum transfer ücretinin 1.5 milyon Euro olduğu vurgulanıyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe altyapısında yetişti, Semt77 Yalovaspor kaptı
Habere Git

Edin Visca'nın performansı

Başakşehirli sağ açık bu sezon Süper Lig'de 18 maçta forma giyerken 4 gol attı, 9 asist yaptı. 2011-12 sezonunda Türkiye'ye gelen 31 yaşındaki Boşnak oyuncu, o günden bu güne aralıksız olarak Başakşehir forması giydi. Boz baykuşlarla 307 Süper Lig maçına çıkan Visca, 85 gol attı, 94 asist yaptı. 1 Lig'de Visca'nın 34 maçta 10 gol, 10 asisti bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler