ÖZEL - İşte Manisaspor'un yeni kalecisi!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
ÖZEL - İşte Manisaspor'un yeni kalecisi!

Son 5 Haber

Samsunspor - Çorum FK: 1-5 Maç sonucu, maç özeti (Yazılı)

10 kişi kalan Çaykur Rizespor, İstanbul'dan 3 puanla dönüyor!

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu! Anlaşma tamam...

Bursaspor - Esenler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar

Hull City, Stamford Bridge'de gol yedi ama yenilmedi!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

ÖZEL - İşte Manisaspor'un yeni kalecisi!
AJANSSPOR- TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'da kaleci transferi çözüme kavuştu. Gündemine daha önce Soner Şahin ve Fevzi Elmas'ı alan Siyah- Beyazlı yönetim en son Adana Demirspor'da forma giyen Emrullah Şalk ile anlaşma sağladı.
Emrullah geçen yıl Adana Demirspor'da 24 maçta görev aldı.
AJANSSPOR ÖZEL / Salim MANAV -
-Manisaspor açıkladı-
Öte yandan Ajansspor.com'un haberi resmiyet kazandı ve Manisaspor, Adana Demirspor’dan kaleci Emrullah Şalk’ı kadroya dahil ettiğini açıkladı.
Tarık Almış Spor Tesisleri’nde başkan Abdullah Mergen ve ikinci başkan Hakkı Övünç ile bir araya gelen tecrübeli kaleci 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Abdullah Mergen törende yaptığı konuşmada, en ihtiyaç duydukları mevkilerden birisi olan kaleye önemli bir ismi transfer ettiklerini belirterek, “İhtiyacımız doğrultusunda transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öncelikli transfer bölgelerimizden olan kaleye kamp öncesinde Emrullah’ı kazandırdık. Emrullah; Süper Lig'de forma giydiği dönemde olsun, TFF 1. Lig’de forma giydiği dönemde olsun kendisini kanıtlamış bir isim. Diğer transferlerimiz gibi bu transferin de kulübümüz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Emrullah Şalk ise Türkiye’de her futbolcunun formasını giymek isteyeceği bir kulübe geldiğini ifade ederek, “Yeni sezonda Manisaspor forması giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Transferimin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Diğer takım arkadaşlarım gibi ben de Manisaspor’un hedeflerine katkı sağlamak için üzerime düşeni gerçekleştirmek için buradayım. Allah utandırmasın, herkes için hayırlısı olsun.” diye konuştu.