İşte Salih Uçan gerçekleri! Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

26.01.2022 - 13:33 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 14:50

Beşiktaş'ta düş kırıklığı yaratan isimlerden Salih Uçan'ın transferi için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kartal, oyuncunun gitmesine olumlu bakarken siyah beyazlı futbolcu teklifleri beğenmiyor.

İşte Salih Uçan gerçekleri! Beşiktaş'tan ayrılıyor mu?

Kartal YİĞİT- AJANSSPOR

Sezon başında Alanyaspor'daki sözleşmesini tamamlayarak Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Salih Uçan, siyah beyazlılarda umduğunu bulamadı. Kadroya girmekte zorlanan futbolcunun transferi ile ilgili iddialar artarken Ajansspor son bilgilere ulaştı.

Salih Uçan'a teklif var ama..

İki Anadolu kulübü, Salih Uçan'ı kiralık olarak kadrosuna katmak için Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Kulüp, Salih Uçan'ın gitmesine onay verdi. Ancak futbolcu gelen iki teklifi de reddetti. Salih Uçan'ın sezonu İstanbul'da bitirmek istediği öğrenildi.

Tekliflerden birisi Konyaspor'dan

Gelen iki tekliften birinin ligde Trabzonspor'un arkasında ikinci sırada bulunan Konyaspor'dan olduğu öğrenildi. Orta sahasını güçlendirmek isteyen Konyaspor, böylece Göztepeli Soner Aydoğdu'dan sonra Beşiktaşlı Salih Uçan'ın transferinde de başarıya ulaşamadı.

İlgini Çekebilir
Salih Uçan'da son dakika! Görüşmeler başladı
Habere Git
İlgini Çekebilir
Salih Uçan'da son dakika! Görüşmeler başladı
Habere Git

Sözleşmesi 2023 Haziran'da bitiyor

Transfermarkt'a göre güncel piyasa değeri 3.2 milyon Euro olan Salih Uçan, bu sezon siyah beyazlı formayla 15 karşılaşmada oynadı. 28 yaşındaki futbolcu bu maçlarda ne gol atabildi ne de asist yapabildi. Salih Uçan'ın Beşiktaş ile 2023 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler