Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe'de yeni transferin bileti kesildi

Cüneyt Muharremoğlu
05.01.2023 - 08:59 | Son Güncellenme: 05.01.2023 - 09:04

Fenerbahçe, sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Makedon futbolcu Ezgjan Alioski ile yollarını ayırıyor. Hedefte Hollandalı Jayden Oosterwolde var.

Jorge Jesus istedi, Fenerbahçe'de yeni transferin bileti kesildi

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Pazar günü yapılacak Galatasaray derbisine hazırlanan Fenerbahçe bir yandan da ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertliler, stoper, sol bek ve forvete takviye yapmak istiyor.

Ezgjan Alioski ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe 14 yabancı sınırlaması nedeniyle transfer hamlelerini yaparken bazı oyuncularla da vedalaşacak. Bu isimlerden ilki Fenerbahçe'nin sezon başında Al Ahli'den kiralık olarak kattığı Makedon futbolcu Ezgjan Alioski oldu.

Jorge Jesus, Aliovski'yi yeterli bulmadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ezgjan Alioski'nin performansını yeterli bulmadı. 30 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan sonrası yeterli fiziki kapasiteye ulaşamaması ve iki kez sakatlanması bu kararda etkili oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferde şov yapacak! 5 imza birden
Habere Git

Karar menajerine iletildi

Fenerbahçe'nin aldığı karar Aliovski'nin menajerine iletildi. Yapılan görüşmede  Makedon futbolcunun kadroda düşünülmediği ve kendisine takım bulması isteği dile getirildi.

Aliovski'nin Fenerbahçe performansı

Ezgjan Alioski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda toplam 18 karşılaşmada şans buldu. 926 dakika sahada kalan Makedon sol bek, 1 gol atarken 2 asist yaptı.

Hollandalı Jayden Oosterwolde için teklif

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin İtalya Serie B takımlarından Parma'da forma giyen Hollandalı sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde için teklif yaptığını duyurdu. 21 yaşındaki oyuncu bu sezon 18 resmi maça çıkıp 1 gol attı. Romano'ya göre İtalyan ekibi, sol beki bırakmak istemiyor.

İlgini Çekebilir
Samet Akaydın'da sona gelindi! İşte Fenerbahçe'nin ödeme planı
Habere Git

Parma 3 milyon Euro bonservis ödedi

Parma, bu sezonun başında 21 yaşındaki Oosterwolde için Twente'ye 3 milyon Euro bonservis ödemişti. 1.89 metre boyundaki futbolcu stoper olarak da oynayabiliyor. 

Samet Akaydın için anlaşma sağlandı

Sarı lacivertliler, Adana Demirspor stoperi Samet Akaydın için anlaşma sağladı. Oyuncu ocak ayında Fenerbahçe'ye imza atacak. Böylece sağ stoperde Gustavo Henrique ve Serdar Aziz'e alternatif yaratılacak.

Senin için hazırladığımız haberler