Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktör adayı Şenol Can

27.05.2022 - 13:02 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 16:08

Teknik direktör Volkan Demirel ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Süper Lig ekibi Vavacars Fatih Karagümrük'te hoca adayı belli oldu. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'ün yeni teknik direktör adayı Şenol Can

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ligin 17. haftasında takımın başına getirerek 2,5 yıllık sözleşme imzaladığı Volkan Demirel ile yaşanan fikir ayrılıklarını nedeniyle karşılıklı anlaşmayla yollarını ayırdı.

Demirel açıkladı: Hurma'nın istediği doğrultusunda

40 yaşındaki teknik direktör Volkan Demirel, Fatih Karagümrük ile yaşadığı ayrılırığı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyururken, "Fatih Karagümrük Kulubü ile olan yolculuğumuz bugün itibari ile Başkan Süleyman Hurman’ın isteği doğrultusunda tamamlandı. Futbolcu arkadaslarıma, başarımız için emek veren herkese ve onlar için mücadele etmekten büyük gurur duyduğum taraftara sonsuz teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yeni hoca adayı Şenol Can

Volkan Demirel ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük'ün gelecek sezon takımın başına getirmek istediği hoca adayının Şenol Can olduğu öğrenildi. Süleyman Hurma'nın takımı, futbol kariyerini Karagümrük'te noktalayan ve ilk antrenörlük ve teknik adamlık deneyimini de kırmızı siyahlı takımda yaşayan 39 yaşındaki Şenol Can'a emanet etmeyi planlandığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile yollarını ayırdı! İşte sebebi...
Habere Git

Karagümrük'ü 36 yıl sonra Süper Lig'e çıkardı

2019 yılında futbolculuk kariyerini Karamgürük'te noktalayan Şenol Can, ilk antrenörlük deneyimini de yine Karagümrük'te Ömer Erdoğan'ın yardımcısı olarak yaşadı. Erdoğan'ın ayrılmasının ardından teknik direktörü görevine getirilen Şenol Can, Karagümrük'ün 36 yıl sonra Süper Lig'e yükselmesini sağladı. 39 yaşındaki çalıştırıcı 15 Mart 2021'de Fatih Karagümrük'ten ayrılarak Kasımpaşa'nın başına geçti. Burada sezonun sonuna kadar 11 maç görev yapan Can, bu sezon takım çalıştırmadı.

Lisans sorunu çözdü

TFF eğitim programına katılarak UEFA Pro A Lisansı alan Şenol Can yaptığı açıklamada, "Benim de hedefim 5 büyük ligden birisinde görev almak. Lisans sorunu yaşamıştım. Bu sorun halloldu. Şu anda takım çalıştırmam da hiçbir sorun yok. İnşallah yeni sezonda hedefleri olan Süper Lig'de bir takımda çalışmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler