Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için Sami Uğurlu ile anlaştı

Orhan Gülek
27.11.2023 - 20:39 | Son Güncellenme: 27.11.2023 - 21:01

Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için Sami Uğurlu ile prensip anlaşmasına vardı.

Kasımpaşa, teknik direktörlük görevi için Sami Uğurlu ile anlaştı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Konyaspor yenilgisinin ardından teknik direktör Kemal Özdeş ile yollarını ayıran Kasımpaşa Kulübü, Sami Uğurlu ile prensip anlaşmasına vardı.

Kemal Özdeş istifa etti

Kasımpaşa, teknik direktör Kemal Özdeş'in görevinden istifa ettiğini duyurdu. Böylece Kasımpaşa'nın son dört buçuk yılda yaşadığı teknik direktör istikrarsızlığı devam etmiş oldu.

Sami Uğurlu, yeniden Kasımpaşa'da

Yeni teknik direktörlük için çalışmalara başlayan Lacivert-beyazlı kulüp, 2021-2022 sezonunda takımı çalıştıran Sami Uğurlu ile tekrardan anlaştı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de sürpriz ayrılık! İstifa etti
Habere Git

Kasımpaşa, 3 maçtır mağlup

Kemal Özdeş yönetiminde bu sezon çıktığı 13 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 18 puan toplayan İstanbul ekibi Kasımpaşa, 8’inci sırada yer alıyor. Kasımpaşa, Kemal Özdeş’in teknik direktörlüğünde ligdeki son 3 maçtan mağlup ayrılmıştı.

Sami Uğurlu'nın Kasımpaşa geçmişi

2021-2022 sezonunda Kasımpaşa'da 4-0'lık Medipol Başakşehir ve 6-0'lık Fenerbahçe yenilgilerinin ardından Sami Uğurlu istifa kararı almıştı. Aralık 2021'de Hakan Kutlu yerine teknik direktörlük görevine gelen Uğurlu, takımı ligde tutmuş ve aldığı sonuçlarla ön plana çıkmıştı. Ancak Süper Lig 2022-2023 Futbol Sezonu, Kasımpaşa açısından kötü bir şekilde başladı. Takım ilk iki haftada puan alamayınca Uğurlu görevden ayrıldığını açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler